“BİR KİTAP BİR UMUT”

Tarih : 2021-03-02 / Kategori : Kültür & Sanat

“BİR KİTAP BİR UMUT”

“Bir Kitap Bir Umut” Projemiz; eğitimlerini zor şartlar, uygun olmayan koşullar ve okumak için bilhassa zor süreçlerden geçen fakat yeni dünyalar, yeni keşifler ve yepyeni umutlara ulaşmalarını, insanlığı özellikle vicdan, merhamet, sevgi ve saygıyla öğrenmelerini istediğimiz, köy okullarındaki “geleceğimize umut olacak olan” öğrencilerimize kitap desteği sağlamak amaçlıdır. 

Bizler bu projeyi yapmayı amaçlarken geleceğin öğretmenleri olmaktan ziyade, proje kapsamımızda olan hedef kitlemizdeki çocuklarımızın umutlarına, keşiflerine, yeni dünya bulma çabalarına destek vermek isteyen ve dünyaya güzel izler bırakmalarını isteyen, geleceğimiz ve umudumuz olan çocukların umut arkadaşları olmayı hedefledik. 

Bizler için; umutsuzluğun, sevgisizliğin birçok olumsuzluğa gebe kaldığı, evrensel barışı zora soktuğu bir dönemde umudu, sevgiyi yürekte taşımak, küçük ama bir o kadar da sonsuz çehresi olan yüreklere dokunmak sonsuz anlam vermektedir. Yüreklere dokunmak, kalplerde izler bırakmak ve o küçücük ve sonsuz çehresi olan yüreklerde taht kurmak öncelikli hedef kitlemiz olan köy okullarındaki çocuklarımıza, geleceğin öğretmenlerinden naçizane armağanımızdır. 
BİR KİTAP BİR UMUT PROJE EKİBİ.. 

SİZLER DE KÜÇÜK KALPLERE UMUT OLMAK İÇİN KİTAPLARLA UMUT YOLCULUĞUMUZDA BİZİMLE YOL ARKADAŞI OLMAK İSTER MİSİNİZ? 

 İnstagram: @bir.kitapbir.umut

Twitter: @BirKitap1Umut

Facebook: Bir Kitap Bir Umut 

Mail: [email protected]

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.