IĞDIR VALİSİ H. ENGİN SARIİBRAHİM ÖNCE UYARACAĞIZ UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

Tarih : 2021-03-04 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR VALİSİ H. ENGİN SARIİBRAHİM ÖNCE UYARACAĞIZ UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

             Iğdır’da da Kontrollü normalleşme döneminde dinamik denetim modeline geçildi
Kontrollü normalleşme döneminde Vali H. Engin Sarıibrahim, Başkanlığında Kahvehane, restoran, kafe, berber, düğün ve nikah salonu gibi birçok iş yeri ve faaliyet alanında tedbirlere uyulup uyulmadığı konusunda kontrol yapıldı.
 

Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim, denetim öncesi valilik önünde açıklama yaptı gazetecilerin sorularını cevapladı.
         Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim,  kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının öneminin yanında denetim faaliyetlerinin etkinliği ve sürekliliğinin de büyük bir etken olarak görüldüğünü vurguladı.
Vali H. Engin Sarıibrahim, Denetim faaliyetlerine tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, yerel yönetimlerin desteği ile  Ekipler sorumluluk sahasındaki bütün iş yerlerini günlük olarak  denetleyecek. Sokağa çıkma yasağı devam ediyor.Kurallara herkes uyacak uymayanları önce uyaracağız tekrarında cezai işlem uygulayacağız.Düğün, cenaze gibi işler kontrollü olacak kapalı alanlarda hes kodu istenecek.Iğdır’a Nevruz bayramı için gelecek olanlar mezarlık ziyaretini meske mesafe kuralına göre yapacaklar.Iğdır2ın mavi rengini hep beraber kuruyacağız.İşletmeleri kapatmak istemiyoruz bunun için işletme sahipleri vatandaşlar kurallara uymalı.Vatandaşlar gördükleri eksiklikleri kural ihlallerini 112’ den bildirebilirler.”dedi.
Esnafı ziyaret ederek denetleyen Vali H. Engin Sarıibrahim, Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyalım. İlimiz şu an kurallara uyma konusunda istenilen seviyeye geldi. Eski günlere dönmek istemiyoruz. Kurallara uyalım en kısa sürede kovit 19 vakasından kurtulalım.”dedi.
Ekipler sokak sokak denetimlere devam etti.vatandaşlarda”Normaleşme iyi oldu fakat artmaması için herkes maske mesafe hijyen kurallarına uymalı”dediler.

Foto Galeri
IĞDIR VALİSİ H. ENGİN SARIİBRAHİM ÖNCE UYARACAĞIZ UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK IĞDIR VALİSİ H. ENGİN SARIİBRAHİM ÖNCE UYARACAĞIZ UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK IĞDIR VALİSİ H. ENGİN SARIİBRAHİM ÖNCE UYARACAĞIZ UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK IĞDIR VALİSİ H. ENGİN SARIİBRAHİM ÖNCE UYARACAĞIZ UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.