IĞDIR BELEDİYE SPOR SAHALARA İNDİ

Tarih : 2021-03-10 / Kategori : Spor

IĞDIR BELEDİYE SPOR SAHALARA İNDİ

   Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek olan 76 Iğdır Belediyespor Kulübü Başkanı Ferdi Turan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali/Belediye Başkan V. Sn. H. Engin Sarıibrahim’i ziyaret etti.

Ziyarette Vali/Belediye Başkan V. Sn. Sarıibrahim, “İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan 76 Iğdır Belediyespor Kulübüne, ilimizin tanıtımına katkı sunması, sporun gelişmesi, tesisleşmenin artması, toplumun her kesimine ulaşması ve örnek teşkil edecek faaliyetlerde bulunması açısından Valilik ve Belediye olarak her türlü desteği sunacağız. Iğdır’ın özlem duyduğu profesyonel liglerde temsil edilebilmesi yolunda, göreve yeni başlayan yönetim kurulunuza başarılar diliyorum.” dedi.

Kulüp Başkanı Ferdi Turan ise, yönetim kurulu başkanı olarak kulübe göstermiş oldukları güven ve teveccühden dolayı Sn. Sarıibrahim’e minnet duygularını ifade ederek “Iğdırımız için kulüp olarak her türlü sorumluluğu alacak, spor ve gençlik için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Iğdır’ın sporda özlem duyduğu başarılara imza atmak için sizin de desteğinizle “Her Şey Iğdır’ın Başarısı İçin” diyerek görevimize başlamış bulunmaktayız. Elde edeceğimiz sportif başarılarla Iğdır’ı inşallah en üst liglere taşıyacak, Iğdır’ın ilimizdeki aidiyet duygusunu artırmak için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bu konuda Iğdırımızın her kesimininin desteğini bekliyoruz. En kısa sürede sizi de tesislerimizde ağırlamak istiyoruz.” dedi.

Ziyarette Kulüp Başkanı Ferdi Turan ile birlikte, Başkan Yardımcısı Fikret Bağca, Basın Sözcüsü Mustafa Buluş, Futbol Şube Sorumlusu M. Hüseyin Güraras, Sayman Cafer Salur ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer de yer aldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası