IĞDIR FUTBOLU EMİN ELLERDE

Tarih : 2021-03-11 / Kategori : Spor

IĞDIR FUTBOLU EMİN ELLERDE

Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek olan 76 Iğdır Belediye Spor Kulübü Başkanı Ferdi Turan ve Başkan Yardımcısı Fikret Bağca Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Her ilde belediye desteği ile spor kulüpleri kurulur ve bölgesel liglerde top koşturarak hem toplumsal kaynaşmayı artırır, hem de gençlerin spor özentisine katkıda bulunur.

Iğdır’da faaliyet gösteren birçok kulüp bulunmaktadır. Bu kulüpler bulundukları çevrenin destekleri ile ayakta durmaya çalışır ve gençleri sportif aktivitelere teşvik etmeye gayret ederler.

76 Iğdır Belediye Spor Kulübü tüm kulüplere lokomotif olacak bir kulüp olacaktır. Yeni yönetimin geçmişte futbolla ilgili, sahada top koşturan, bir zamanlar Iğdır spor kulübünde Iğdır’ı temsil eden kişilerden oluşmaktadır.

Iğdır Valisi/Belediye Başkan V. Hüseyin Engin Sarıibrahim’in onayı ile aktifleştirilen 76 Iğdır Belediye Spor Kulübü Başkanı Ferdi Turan, Başkan Yardımcısı Fikret Bağca, Basın Sözcüsü Mustafa Buluş, Futbol Şube Sorumlusu M. Hüseyin Güraras, Sayman Cafer Salur ile Gökhan Yavaşer yönetimde yer aldılar.

76 Iğdır Belediye Spor Kulübü Başkanı Ferdi Turan ziyarette yaptığı açıklamada: “Sayın Valimizin direktifleri doğrultusunda kulübümüzü aktif hale getirdik ve birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hizmete başladık. İnşallah en kısa sürede sahalarda tüm halkımızın desteği ile Iğdır’ımızın adını zirveye çıkaracak, gençlerimizin spora yönelmesine katkıda bulunacak ve destekleyeceğiz” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası