Geleceğin Boksörleri Yetişiyor!

Tarih : 2021-03-11 / Kategori : Spor

Geleceğin Boksörleri Yetişiyor!

Iğdır Merkeze Bağlı Melekli Beldesinde geleceğin boksörleri yetişiyor.

Melekli 100. Yıl Ortaokulu spor salonunda Iğdır Altın Yumruk spor Kulübü tarafından açılan boks salonu yoğun ilgi gördü.
Iğdır Altın Yumruk spor Kulübü Antrenörü Cihan Kurtkan başkanlığında  Minikler ve Büyükler olmak üzere 90 öğrenci boks antamanlarına başladı. 

Iğdır Altın Yumruk spor Kulübünün açılışını Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaser, Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar, Hava Limanı müdürü Fikret Bagca, Gençlik merkezi müdürü Ahmet Karaca, Gençlik Spor şube müdürü Erdinç Güraras, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetesi İmtiyaz sahibi Cabbar  Şıktaş,  ESOB Başkanı Özer Ertekin, Okul müdürü Ali Ulaman, Türkav Başkanı Kurban Parlar,  Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Atakan Demirci, MHP yönetim kurulu üyesi Serhat Karabağ, Esnaf kefalet kooperatifi müdürü Ercüment Güngören, ESOB genel sekreteri ve Ak Parti Demokrasi hakem kurulu başkanı  Allahverdi Türkeli, Türk sağlık-sen başkanı Çetin Tanik, Iğdır vatanını sevenler federasyonu il başkanı Zafer Tanik, Melekli Belediyesi muhasebe müdürü Erol Bayat, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Akar, Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Mutluhan Kaşkar, Iğdır gençlik Spor müdürlüğü boks antrenörü Taner Demirci, Iğdır Boks İl Temsilcisi Ebulfez Kamış, Türkiye vücut geliştirme şampiyonu volkan Zülal oğlu,  Eczacı Allahverdi Karaca ve bir çok davetli katıldı.
Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaser, Iğdır Altın Yumruk spor Kulübü öğrencileriyle bir araya gelerek sizlerİ ileride iyi bir boksör olarak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Geleceğin Şapiyonları olacaksınız.”dedi.
Melekli 100. Yıl Ortaokulu spor salonunda boks derslerini Iğdır Altın Yumruk spor Kulübü Antrenörü Cihan Kurtkan veriyor. 
        11 yaş üstü kız ve  erkek öğrenciler haftanın beş günü saat 09.00 12.00  - 13.00 - 16.00 arasında ders görüyor.   
Boksun bir savunma sporu olduğunu belirten Iğdır Altın Yumruk spor Kulübü Antrenörü Cihan Kurtkan, Salonumuzda yetişen boksörlerimizin ’’Avrupa ve Dünya şampiyonalarına iştirak etmelerini, millilik şerefine nayil olmalarını ve çocukların bir şekilde kendilerini anlatmalarını ve ifade etmelerini isteriz. Yani ileride lisanslı birer sporcu olup, kendilerini savunmanın akabinde Milli takım seviyesinde turnuvalara gidip Avrupa ve Dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini düşünüyorum.’’dedi.
Cihan Kurtkan, Çocuklarımızı Spora yönlendirmeliyiz çünkü  çocuklarımız  sokaklarda kötü alışkanlıklara maruz kalabilir. Topluma faydalı bireyler olmaları için  uyuşturucu gibi  benzeri kötülüklerden uzak durmalarını sağlamak için spora yönlendirmeliyiz. Burda da aileler büyük bir önem taşıyor. Ailelerden isteğim çocuklarımızla yakından ilgilenelim ve spor gibi güzel aktivitelere yönlendirelim.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.