Dereceye giren öğrencilere ödül

Tarih : 2021-03-27 / Kategori : Eğitim

Dereceye giren öğrencilere ödül

          Ticaret Bakanlığının 23. ve 24. Geleneksel Tüketici Ödülleri kapsamında Türkiye geneli ortaokullar arası resim ve liseler arası karikatür yarışmasında dereceye giren öğrencilere Vali  H. Engin Sarıibrahim tarafından ödülleri verildi.

 Valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Vali  H. Engin Sarıibrahim’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Ticaret İl Müdürü Ender Önal, Türkiye geneli yarışmalarda ve il içi yarışmalarda dereceye giren Key Koleji, İMKB ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile öğrencilerimizin aileleri katıldı.
              Ödül töreninde öğrencilerimizin dereceye girdikleri resimleri tek tek inceleyen Valimiz, öğrencilerimiz, öğretmenleri ve aileleri ile sohbet ederek başarılı çalışmalarından dolayı her birini ayrı ayrı tebrik etti. 
           Resim dalında çizdiği resimle ilimize Türkiye Birinciliğini getiren ve ilk ödülünü Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan’ın elinden alan Key Koleji öğrencisi Muhammet Ali Yolcu, resim dalında il birincisi olan Vali Şemsettin Uzun Ortaokulu Öğrencisi Şevval Orman, il ikincisi olan Key Koleji Öğrencisi Arda Vapur, il üçüncüsü olan Key Koleji Öğrencisi Hira Nur İpiv ve Karikatür dalında il birincisi olan Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisi Semanur Yıldırım’a ödüllerinin Vali  H. Engin Sarıibrahim tarafından verilmesi ile program sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.