“Iğdır Şehidini Tanıyor” projesi kapsamında fidan dikildi

Tarih : 2021-03-27 / Kategori : Eğitim

“Iğdır Şehidini Tanıyor” projesi  kapsamında fidan dikildi

             Vali  H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim, “Iğdır Şehidini Tanıyor” projesi kapsamındaki projenin uygulama okullarından olan Şehit Öğretmen Şevki Akgün Ortaokulu’nu ziyaret ederek proje çalışmalarını yerinde inceledi.
 

          İlimizdeki adında “ŞEHİT” olan farklı okulların yapacağı bilgilendirmeler ve etkinliklerle okullarının adını alan Şehidini tanımak, milli birlik ve beraberlik duygusunun aşılanması, vatan, bayrak ve milli değerler sevgisinin pekiştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme Şubesi koordinesinde geliştirilen projenin faaliyetleri hakkında proje koordinatörlerinden bilgi alan hanımefendi, projede aktif olarak görev alan öğrencilerle de bir araya geldi. 
           Orman Haftası olması münasebetiyle de bu anlamlı günde Şehidimizin adının sadece okulun adıyla değil, okulun her bir köşesinde yaşatılması gerektiğini ifade eden Hatice Sarıibrahim, okul bahçesinde öğrencilerle birlikte Şehit öğretmen Şevki Akgün anısına fidan dikti.
            Öğrencilerin en yakınlarındaki kendi okullarının şehitlerini tanıyarak, onların fedakârlıklarını örnek alarak, manevi duyguları hem yaşayıp hem de çevresiyle etkileşimli olarak yaşatmak üzere geliştirilen projenin koordinatörlerini ve projede görev alan öğrencileri tebrik eden Hatice Sarıibrahim, öğrencilerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
              Ziyarette 5. Hudut Alay Komutanı Yılmaz Doğan’ın eşi Dilek Doğan ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Ok da Hatice Sarıibrahim eşlik etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.