Iğdır Milli Eğitim Müdürü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti.

Tarih : 2021-04-09 / Kategori : Eğitim

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti.

            Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Iğdır Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek okulu gezdi,öğrencilerle sohbet etti.
                   Okul Müdürü Necdet Özer tarafından karşılanan Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen’e, okul hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.
               Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesinde Mesleki ve Teknik Eğitimde eğitim-istihdam-üretim ilişkisi güçlendirilmesi hedefi doğrultusunda  Iğdır Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden atölyeleri gezen Milli Eğitim Müdürü Gönen,okulun  öğretmen ve öğrencilerinin yapmaya çalıştığı “  Sıra temizliği makinesini “inceleyerek Okul idaresi, Öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
        

   Kolonya üretimi çalışmasını da yerinde gören Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, okul bahçesinde öğrencilerle sohbet ederek şunları söyledi: “Pandemi döneminden geçiyoruz. Maske mesafe, temizlik kurallarına uyacağız. Meslek liselerinde yüz yüze ve uygulamalı eğitim yapılıyor.Bu nedenle pandemi kurallarına uymalıyız.Dezenfektan, kolonya üretimi yapmanızdan dolayı kutluyorum.Her zaman araştıran,buluş yapan,üreten olunuz.Ülkemizin sizler gibi meslek sahibi üreten gençlere ihtiyacı var.”dedi.
                  Gönen, Mesleki eğitimde yaparak öğrenme yönteminin yaygınlaşması ve eğitim verilen tüm alanlarda bu yöntemin uygulanması önemli. Bunun için de okullarımıza kalite kültürünü geliştirmeleri ve böylece kalitelerini sürekli iyileştirmeleri için çaba sarf etmemiz gerekmektedir. Devletimiz meslek liselerine çok önem veriyor. Kalifiye elaman açığımız çok açılan mesleki okulların iş garantili olması için çalışılıyor. Yetişen her gencimiz kabiliyetine göre bir meslek sahibi olmalıdır. Gelişen teknolojiye bu meslek okullarımız sayesinde ayak uyduracağız. “şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası