BÜRO MEMUR-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞINA SERKAN ÇATAK SEÇİLDİ

Tarih : 2021-04-22 / Kategori : Haberler

BÜRO MEMUR-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞINA SERKAN ÇATAK SEÇİLDİ

Iğdır Büro Memur-Sen Şube Başkanlığına seçilen Serkan Çatak Mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Şube Başkanı Serkan ÇATAK yaptığı açıklamada; “2020 yılı mart ayında yaklaşık 15 yıl başkanlık görevini yürüten değerli başkanım Erkan Nargün den devraldığımız bayrağı Memur-Sen ailesinden ve memur arkadaşlarımızdan aldığımız destekle çok şükür şube kuruluşunu yaptık ve 1. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Sendikamız ilk kurulduğu günden beri üyesinin haklarının savunucusu olup her platformda memurun gür sesi olmuştur. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları yeterli görmedik daha da çalışacağız daha çok gayret edeceğiz. Memurun genelde ve yerelde her türlü hak arayışında yanı başında olacağız.

Sendikacılık üyesinin sosyal ve maddi gelişimi ile birlikte kariyer planlamasının her kademesinde yanında olmaktır anlayışı ile çalışmalarımızı yürüttük.

Bu kapsamda kurumlarımızdaki görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarına ilişkin her türlü görsel ve yazılı materyallerimizi hazırlayarak üyelerimizin kullanımına sunduk.

Özel günlerinde üyelerimizin yanında olarak bir nebze olsun mutlu edip mutluluklarından pay aldık. Yerelde memurun parasını harcadığı her sektörde en iyisi ile Memur-Sen ailemizin gücünü kullanarak işyeri anlaşmaları yapıp çeşitli oranlarda indirim anlaşmaları ile üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yaptık.

Şu ana kadar yaptıklarımızı yeterli görmüyoruz. Yaptıklarımızdan güç alarak değerli üyelerimize yeni hizmetlerin plan ve çalışması içerisindeyiz. Bu onurlu mücadelede görev alan tüm kurucularımıza, şube başkanlarımıza, il başkanlarımıza ve binlerce isimsiz kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyor. Ahirete intikal edenlere ise cenab-ı haktan rahmet diliyorum.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.