Kurtuluş İlkokulunda Çevreci e Twinning Projesi

Tarih : 2021-04-27 / Kategori : Eğitim

Kurtuluş İlkokulunda  Çevreci e Twinning Projesi

          Kurtuluş İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Canan Akar ile birlikte 2021 Ocak ayında küresel ısınma ve nedenlerine dikkat çekmek amacıyla "Gezegenin Kahramanı Sen Ol" isimli bir e Twinning projesini başlattı.
              

 4_A sınıf öğretmeni  Canan Akar,    Bu projede  küresel ısınmanın nedenleri ve alınacak önlemler konusunda geri dönüşümün, ormanların ve yenilenebilir enerjinin önemini vurgulandığını belirtti..
                   Projenin Nisan ayı çalışmalarından olan  "Çizgi Roman Oluşturma" çalışması için sınıf öğretmeni Canan Akar, "Öğrencilerimizle ormanın yararlarını anlatan bir sayfa hazırlayacağız. Bu çalışma çocukların, ormanı koruma ve yaygınlaştırmanın küresel ısınma açısından sahip olduğu büyük önemi anlamalarına katkı sağlayacak ve web2.0 araçlarını kullanmayı deneyimleyecekler" dedi.
                 Okul müdürü Salih Pala ise "Küresel ısınmanın ve iklim değişikliğinin yol açtığı olumsuzlukların iyice hissedildiği bu günlerde, böyle önemli bir projede yer aldığımız için gurur duyuyoruz. Proje çalışmalarının tartışmasız destekleyiciyiz. Öğretmenimiz Canan Akar ve öğrencilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.