Kurtuluş İlkokulu'nda Küresel Isınmaya dikkat çeken ‘Gezegenin Kahramanı Sen Ol’ e -Twinning Projesi

Tarih : 2021-04-28 / Kategori : Eğitim

Kurtuluş İlkokulu'nda Küresel Isınmaya dikkat çeken ‘Gezegenin Kahramanı Sen Ol’ e -Twinning Projesi

Kurtuluş İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri öğretmenleri  Zerrin TUFAN ile birlikte 2021 Ocak ayında küresel ısınma ve nedenlerine dikkat çekmek amacıyla "Gezegenin Kahramanı Sen Ol" isimli bir e Twinning projesini başlattı.
 

Proje Romanya ve Türk öğretmen ortaklarıyla işbirliği içerisinde etkinliklerle gerçekleşmektedir.
               4-D sınıf öğretmeni  Zerrin TUFAN,    Bu projede  küresel ısınmanın nedenleri ve alınacak önlemler konusunda geri dönüşümün, ormanların ve yenilenebilir enerjinin önemini vurgulandığını belirtti..
                   Projenin Nisan ayı çalışmalarından olan  "Bitki Dikim Etkinliği’’çalışması için sınıf öğretmeni, Zerrin TUFAN  "Öğrencilerimizle bitkilerin dünyamız için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu çalışma çocukların, ormanı koruma ve yaygınlaştırmanın küresel ısınma açısından sahip olduğu büyük önemi anlamalarına katkı sağlayacak ve diğer proje ürünlerinde web2.0 araçlarını kullanmayı deneyimlemelerine yardımcı olacaktır" dedi.
                 Okul müdürü Salih Pala ise " Proje çalışmalarının tartışmasız destekleyiciyiz. Öğretmenimiz Zerrin TUFAN ve öğrencilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.