COVİT-19 PANDEMİSİNDEN DOLAYI TAM KAPANMA VE RAMAZAN ÇALIŞMALARI

Tarih : 2021-05-03 / Kategori : Genel Haber

COVİT-19 PANDEMİSİNDEN DOLAYI TAM KAPANMA VE RAMAZAN ÇALIŞMALARI

    26.04.2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda 17 gün sürecek olan tam kapanma sürecine 29.04.2021 tarihi Perşembe günü saat 19.00’da girilmiştir.
   

     İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak bu sürecin en iyi şekilde atlatılması, çiftçilerimizin tarlada, bağda, hayvancılık işletmelerinde sıkıntı ve zorluklar yaşamadan işlerine devam etmelerini sağlayarak, İl Tarım Müdürlüğünün hitap ettiği bütün alanlar için iş ve işlemler zamanında başlatılarak gerekli tedbirler alındı.
        Kısıtlama sürecinde yapılan ve tam kapanma sürecinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan YOLCU; “Temennimiz odur ki Ülkemizin ve Dünyanın bu Kovit belasından bir an önce kurtulması ve normal hayata geçilmesidir. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak hem Ramazan Ayında olmamız hem de pandemiden dolayı tam kapanma sürecine girmiş olmamız dolayısıyla tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren; Hayvancılık işletmelerine, arıcılık yapan, yaylacılarımız ve hayvan sürücülerimiz ve ÇKS kaydı olan çiftçilerimizden talepte bulunanlara kısa sürede belgeleri düzenlenerek verildi. 
İl Müdürlüğü olarak gıda denetimlerini de titizlikle ve ara vermeksizin devam ettirmekteyiz. Hem ramazanlık hem de pandemi dönemi olması sebebi ile vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdalara ulaşması gıda denetimlerinin sürekli yapılmasına bağlı olduğundan Gıda Kontrol ekiplerimiz denetimleri aralıksız devam ettirmektedir” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.