İŞ ADAMI TACETTİN ŞİMŞEK, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ UNUTMADI

Tarih : 2021-05-05 / Kategori : Genel Haber

İŞ ADAMI TACETTİN ŞİMŞEK, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ UNUTMADI

                Her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Iğdırlı İş adamı Tacettin Şimşek, bu ramazan ayında da yine yardımda bulunarak ailelere destek oldu.       
               Her zaman hayırseverliği ile tanınan fakir fukaraya yardımcı olan İş adamı Tacettin Şimşek “Bünyemiz altında bulunan iş yerimizden pandemi döneminde personel çıkarımı yapılmadı, bu zor günlerde devletimizin ve milletimizin yanında olmak zorundayız.İlimizde ihtiyaç sahibi ailelere Mubarek ramazan ayı nedeniyle  imkanlar ölçüsünde  destek olduk ”dedi  .
             

     Hayırsever iş adamı Tacettin Şimşek,Iğdır da çeşitli işlerde çalışan pandemi nedeniyle işten çıkmak zorunda kalan Azerbaycan vatandaşlarını da unutmayarak onlara da gıda yardımı yaptı.      
                    Gerek Iğdırlı, gerekse Azerbaycan vatandaşları hayırsever iş adamı Tacettin Şimşek’e teşekkür ederek “Allah razı olsun her ramazan ayında  bizlere destek oluyor.Geçim sıkıntımız vardı “dediler.
                 Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan evi derneği başkanı Serdar Ünsal,”Hayırsever iş adamı Tacettin Şimşek, her yıl ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı oluyor.Bu yılda gereken yardımı yapmış derneğimiz vasıtasıyla da Iğdır da yaşayan Azerbaycanlı vatandaşlarımızı bayram öncesi sevindirmiştir.Kendisine derneğimiz adına teşekkür ediyoruz.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.