AYAZ VE TÜRKAN’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2021-05-08 / Kategori : Siyaset

AYAZ VE TÜRKAN’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Ak Parti Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz ay Covit-19 hastalığına yakalanan Cabbar Şıktaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak ve hasbihal etmek için ziyarete gelen Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan bir süre sohbet edip Iğdır gündemini değerlendirdiler. 

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Öncelikle atlattığınız hastalıktan ötürü geçmiş olsun. Yüce Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin. İnşallah hükümetimizin ve Sağlık Bakanlığı’mızın almış olduğu tedbirler sayesinde ve aşılama neticesinde bu virüs belasından bir an önce kurtulacağız. Elbette devletimiz ne kadar tedbir alırsa alsın vatandaşın alınan tedbirlere riayet etmesi hastalığın daha kısa sürede bertaraf olmasına sebep olacaktır. Göreve geldiğimiz günden itibaren doğrusunu söylemek gerekirse Pandemi herkesi olumsuz etkilediği gibi bizleri de olumsuz etkilemiştir. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gece gündüz mesai harcamış, Ankara’yı ihmal etmemiş, sorunlarımızı ilgili bakanlıklara taşıyarak çözüm üretmişizdir. Elbette hiçbir iş ekip çalışması olmadan neticeye ulaşmaz. Parti teşkilatımız ve genel merkezimiz bizlerin bu çalışmasında her zaman destek olmuşlardır.”

EKİP RUHU İLE ÇALIŞIYORUZ

İl Başkanı Ayaz sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Valimiz ve Belediye Başkan V. Hüseyin Engin Sarıibrahim şehrimizin sorunlarının çözümünde gece gündüz demeden emek sarf etmekte ve birlikte Ankara’ya giderek ilgili bakanlarımıza sunumlar yaparak talepte bulunmuşlardır. Birlikte hareket etmenin önemi elbette ki göz ardı edilmemektedir. Şehrimizde görev yapan kurum müdürleri hazırlamış oldukları projeleri bakanlıklara ilettikten sonra bizlere bilgi vermekte ve bizlerde sunulan projelerin takibini gerçekleştirmekteyiz. Bugün şehrimizde yapılmakta olan yatırımlar küçümsenmeyecek yatırımlardır. Kanalizasyon ve su başlı başına önemli bir yatırımdır. Yer altı sularımızın kirlenmemesi için yapılan arıtma tesisi gözlerden uzak ama devasa bir yatırımdır. Geçtiğimiz yıllarda nasıl ki hepimize evimize, iş yerimize tüp taşımaktan gına geldiyse, şu anda da tüm halkımıza evlerine damacana su taşımaktan gına gelmiştir.Şu an da şehrimizin her yeri inşaat alanı ama bittiğinde modern bir şehirde yaşamaya başlayacaklardır. Hiçbir belediye yer altına yatırım yapmaz. Devletimiz tüm imkanları ile şehrimizin yıllardır çözülemeyen sorununu çözmeye odaklanmıştır. Burada Sayın Vali/Belediye Başkanı V. Hüseyin Engin Sarıibrahim’in gayretleri de göz ardı edilmemelidir. Elbette yatırımlarımız bunlarla sınırlı değildir. Yeşil kuşak, Hakveyis göleti millet bahçesi, şehrin birçok bölgesindeki parklar, Spor Müdürlüğü’müzün şehrin birçok bölgesinde yapacağı spor tesisleri, İl Özel İdare’mizin tüm köylerde yapmakta olduğu yol, su, arazi yolu çalışmaları hiçte görmezden gelinmeyecek düzeyde yatırımlardır.” dedi.

KÜSLÜK OLMAZ

Başkan Ayaz: “Yönetim kadrosunda bulunan kişiler, ben dahil kimsenin kimseyle küsme gibi bir lüksü yoktur. Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan verdiği talimatlarda, sürekli şu vurguyu yapmaktadır:’Yöneticiler halkın arasına inecek, halkın sorunları ile hemhal olacaklardır.” Bu bağlamda bizlerin kimseyle küslük gibi bir lüksü olamaz. Vatandaşımızın hizmete ihtiyacı vardır. Bizlerde özelde Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve genelde de olması gereken şekilde davranarak şehrimizin kalkınması için bir ekip ruhu ile çalışacağız. Dedikodu, yalan, iftira bizlere sadece zaman kaybettirir. Bizim bu gibi şeylere kulaklarımızı kapatmamız, şehrimizin, halkımızın sorunlarına odaklanmamız gerekmektedir.”

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan’da yaptığı açıklamada: “Ben siyasete Ak Parti ile Başlamış ve sonrasında yine partim olan Ak Parti bünyesinde siyaset yapmaya devam etmekteyim. Geçmişte yaşanan bazı tatsız hadiselerin tamamının üzerine sünger çekmiş, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi, safların sıklaştırılması için partimle birlikte halkımıza hizmet etmeye odaklanmış durumdayız. Hükümetimiz şehrimize çok büyük önem vermektedir. Yapılan yatırımlarda bunun kanıtıdır. Ben inanıyorum ki bu yıl Iğdır’ın çehresi değişecek ve Iğdır hak ettiği hizmetlerden yararlanmaya başlayacaktır. Tuzluca İlçesi’nde güzel yatırımlarımız devam etmektedir. Millet bahçesi projemiz onaylandı. Şehrimizde yapılaşma hızla devam etmektedir. Tuzluca’mızın çehresi değişiyor.” dedi.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni, KGK Iğdır İl Başkanı Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Zaman zaman yaptığımız haberlerde şehrimize yapılan yatırımları kamuoyuna duyurmaktayız. Şu an sizlerin de belirttiği gibi şehrimiz dört bir yanı şantiye alanı gibi. Her yerde su, kanalizasyon, park, bahçe çok güzel çalışmalar devam etmektedir. Elbette devletin asli görevi halkına hizmet etmektir. Ancak hizmet istemesini de bilmek gerekir. Ankara’da bakanlıklarda Iğdır’ın sorunlarını takip ettiğinizi çeşitli zamanlarda haber yapmış, yine kamuoyuna duyurmuşuzdur. Umarız bu hizmetler aksamadan devam ettirilir, şehrimiz metropol şehirler gibi bir görünüme kavuşur. Ak Parti hükümeti Iğdır’a doğrusunu söylemek gerekirse az şey yapmadı. Havalimanı, doğalgaz, üniversite, hastane, içme suyu, kanalizasyon gibi onlarca yatırım yapılmıştır. İnşallah yöneticilerimizin ve siyasilerimizin gayretleri ile daha güzel yatırımlar gelmeye devam eder.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.