Vali H. Engin Sarıibrahim'in Ramazan Bayramı Mesajı

Tarih : 2021-05-12 / Kategori : Genel Haber

Vali  H. Engin Sarıibrahim'in Ramazan Bayramı Mesajı

Değerli hemşehrilerim,

Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bir Ramazan bayramına daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan bayramlar; birlik, beraberlik ve dayanışma bağlarımızın güçlendiği, inancı, ibadeti ve kardeşlik ruhunu derinden teneffüs ettiğimiz müstesna günlerdir.

​Bu yıl Ramazan ayını, salgın nedeniyle geçen yıl olduğu gibi alışık olmadığımız bir şekilde idrak ettik. Sevdiklerimizle birlikte oturduğumuz iftar sofralarından maalesef mahrum kaldık. Sevdiklerimizden uzak kalarak zorlu bir sınavdan geçtik. 

Gönül isterdi ki, geçmiş bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da sevdiklerimizle bir arada olalım. Ancak bu hassas süreçte, sağlıklı ve daha nice bayramlara erişmek için bayramı evimizde geçirmek zorundayız. Aile büyüklerimiz, akrabalarımız, eş ve dostlarımızla birlikte yaşadığımız bayram sevincini, bu kez gönülden gönüle paylaşarak yaşamalıyız. 

Bu süreçte gösterdiğiniz sabır, anlayış ve hassasiyet için teşekkür ediyorum. İnşallah bu zorlu günleri birlikte atlatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor; bayramların bayram gibi yaşandığı, yeryüzünün her yerinde sağlık, huzur ve barışın hâkim olduğu bir dünyanın inşasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 
              

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.