BİR ANLIK ÖFKE 3 KİŞİNİN CANINA MAL OLDU

Tarih : 2021-05-15 / Kategori : Haberler

BİR ANLIK ÖFKE 3 KİŞİNİN CANINA MAL OLDU

    Iğdır’ın Tuzluca ilçesine bağlı Kuruağaç köyünde ikamet eden E.A. isimli şahıs arazi anlaşmazlığı olduğu tahmin edilen bir anlık öfkeyle 6 kişiyi kurşun yağmuruna tuttu. 3 kişi hayatını kayıp etti.

              Edinilen bilgiye göre  amcaoğulları ile yan yana evleri bulunan E.A.  bahçede kestikleri koyunu bölen amcaoğulları ile tartıştı. Evden pompalı tüfeğini alan E.A. amcaoğullarını kurşun yağmuruna tuttu. Silah sesini duyup gelen bir korucuyu da vurarak ölümüne neden olan E.A. pompalı tüfeği ile yakalandı.
               Bir anda hiç sebep yokken koyun kesip etleri bölen amcaoğullarını kurşun yağmuruna tutan E.A. amcası Y.A, A.A ve Ü.A.’yı vurdu Y.A ile A.A.  olay yerinde hayatını kayıp etti. Yaralıları almaya gelen korucu T.Ö.’da vurarak ölümüne neden oldu.  Ağır yaralanan amcaoğlu Ü. A. (36) ağır yaralı olarak Iğdır devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
               Diğer yaralı 2 kişinin Tuzluca Devlet hastanesinde tedavileri sürerken jandarma olay yerine giderek tedbir aldı. Soruşturmanın çok yönlü olarak incelendiği öğrenildi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası