Valimiz H. Engin Sarıibrahim Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Dizi Bayramlaşma Ziyaretlerinde Bulundu

Tarih : 2021-05-15 / Kategori : Genel Haber

Valimiz H. Engin Sarıibrahim Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Dizi Bayramlaşma Ziyaretlerinde Bulundu

Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim, Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramın ilk günü görevi başındaki kurum personellerine, şehit kabirlerine ve şehit ailemize bayram ziyaretinde bulundu.

Iğdır Valiliğinden yapılan yazlı açıklamada, Vali H. Engin  Sarıibrahim’in Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı ziyaretler şu şekilde sıralandı.


1) İl protokolü ile birlikte ilk olarak Asri Mezarlıkta bulunan aziz şehitlerimizin kabrini ziyaret eden Valimiz, Şehitlerimizin kabri başında okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından Şehitlerimizin ruhu için hep birlikte dualar okudu.


2) Şehrimizin huzur ve güvenliği için Ramazan Bayramı’nı görevi başında geçiren kahraman emniyet teşkilatı mensuplarımızı Şehit Bülent Yurtseven Polis Merkezi Amirliğinde ziyaret eden Valimiz, emniyet teşkilatı mensuplarımızın bayramlarını tebrik etti.


3) Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek burada hizmet alan engelli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlayan Valimiz, Engelli vatandaşlarımızdan oluşan "Umudun Ritmi" grubunun mini bayram konserini de dinleyerek kendilerini tebrik etti.


4) Tuzluca Yolu üzerinde bulunan TAEM Polis Yol Kontrol Noktasını ziyaret eden Valimiz, burada da görevi başındaki kahraman emniyet teşkilatı mensuplarımızın Bayramını tebrik etti.


5) Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü Çocuk İlk Kabul ve Müdahale Biriminde kalan çocuklarımızı ziyaret ederek çocuklarımızın bayram sevincine ortak olan Valimiz, burada kalan çocuklarımızın da Bayramını kutladı.


6) Suveren Jandarma Yol Kontrol Noktasını ziyaret eden Valimiz, vatanımızın ve milletimizin huzur ve güvenliği için her şartta ve görevde mücadele eden kahraman Jandarma’mızın ve güvenlik korucularımızın Ramazan Bayramını tebrik etti.


7) Iğdır Devlet Hastanesinde Covid-19 salgınına karşı gece gündüz demeden mücadele veren değerli sağlık çalışanlarımızı ziyaret eden Valimiz, sağlık çalışanlarımızın bayramlarını kutladı. Hastane acil servis bölümünde tedavi gören hastalarınızı da ziyaret ederek bayramlarını tebrik eden Valimiz, hastalarımıza acil şifalar dileyerek sağlık çalışanlarımıza da görevlerinde kolaylıklar diledi.


8) Belediye Garajında bulunan İtfaiye Müdürlüğü önünde görevi başındaki Belediye personelllerimiz ile bayramlaşan Vali/Belediye Başkan V. Sn. Sarıibrahim, Belediye personeline ve ailelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi.


9) Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı uğruna şehadete erişen Şehit Er Sefter Taş’ın kıymetli emaneti ailesini Aralık ilçemize bağlı Aşağıaratan Köyünde ziyaret eden Valimiz, şehit ailemizin Ramazan Bayramını tebrik etti.


10) Bayramı Gökay Piyade Tabur Komutanlığındaki görevi başında geçiren kahraman Mehmetçiğimizi ziyaret eden Valimiz, burada görevli askerlerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası