İKİ DEVLET BİR MİLLETİN ÇOCUKLARI ÇEVRİMİÇİ GÖRÜŞTÜLER

Tarih : 2021-06-04 / Kategori : Eğitim

İKİ DEVLET BİR MİLLETİN ÇOCUKLARI ÇEVRİMİÇİ GÖRÜŞTÜLER

          1 Haziran dünya çocuk gününde Azerbaycan’ın Bakü şehrinden bir ilkokul öğrencileriyle Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu  öğrencileri canlı bağlantı ile 1 Haziran Dünya Çocuk gününü ortaklaşa olarak kutladılar.
   

    Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlk Okulu  1 –A sınıfı öğretmeni Özkan Oğan, Azerbaycan Yevlax şehri M.E.Sabir adına 2 saylı tam orta okulu, Polad Həşimov adına 1-B sınıfı öğretmeni Jale Hesenova ve öğrencilerinin katıldığı çevrimiçi görüşmede öğrenciler birbirleriyle tanışarak sohbet edip 1 Haziran Dünya çocuk gününü kutladılar.
Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu  1 –A sınıfı öğretmeni Özkan Oğan,”Çevrim içi görüşmede öğrenciler müzik dinletisi, şiir piyano çalma gibi etkinlikler yaparak, İki devlet bir milletin çocukları sohbet edip kültürlerinden bahsettiler ,dünya çocuk günlerini kutladılar.”dedi.
Jale Hesenova’da “Biz bir millet iki devletiz. Türkiye Azerbaycan. Ben çok mutlu oldum.Çok güzel bir görüştür. İsteğimiz koranavirüs  ortadan kalksın iki gardaş ülkenin çocukları kaynaşsınlar. Hepimiz Türk milletiyiz. Aynı kandan aynı soydan geliyoruz. 
Bu program çok güzel oldu .İki devlet bir milletin çocukları bir araya gelerek tanıştılar kaynaştılar.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.