IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN İKİ YILDA İKİ KİTAP

Tarih : 2021-06-07 / Kategori : Eğitim

IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN İKİ YILDA İKİ KİTAP

 Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şubesince iki yılda iki kitap hazırlayarak öğrencilerin eğitimine sundu.
               Edinilen bilgiye göre,”Geçen yıl Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şubesince alanlarında uzman öğretmenlerce hazırlanan “Şehrimiz Iğdır” adlı  ders kitabı 2020 2021 eğitim öğretim yılında Iğdır’daki ortaokullarında seçmeli ders kitabı olarak okutuldu.
           

   Bu sene ise Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şubesince 6. Sınıf Türkçe Çalışma Kitabı hazırlanarak Milli Eğitim bakanlığına incelemesi için gönderildi.
            Kitap Bakanlık tarafından onaylanırsa 6. Sınıf Türkçe Çalışma Kitabı olarak Türkiye geneli ortaokullarda okutulacak.
                Iğdır'da öğretmenlerin yörenin her yönünü araştırarak hazırladığı "Şehrimiz Iğdır" kitabı, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında öğrencilere seçmeli ders olarak okutulmuştu.
             Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şubesince  görevlendirilen 7 öğretmen, yaklaşık 8 ay yörenin her yönünü ele alarak araştırmalar yapmış Iğdır’ın kültürünü, tarihini, ekolojik yapısını, fauna ve florasını inceleyerek , "Şehrimiz Iğdır" kitabını hazırlayarak 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında okullarda "seçmeli ders" olarak okutulmuştu. Kitapla  öğrenciler, yörelerini her yönüyle tanıma fırsatı bulmuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.