Şıktaş’tan Alagöz’e Teşekkür Plaketi

Tarih : 2021-06-10 / Kategori : Gündem

Şıktaş’tan Alagöz’e Teşekkür Plaketi

Iğdırlı iş insanı Alagöz Holding, Sinovac aşısı Türkiye distribütörü Keymen İlaç AŞ. sahibi ve 76 Iğdır Belediye Spor Başkanı Cantürk Alagöz, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetesi’ni ziyaret etti.

Alagöz’ün ziyaret ettiği gazeteci Cabbar Şıktaş, Alagöz’e teşekkür plaketi takdim etti.

Gazeteci Cabbar Şıktaş plaketi takdim ederken yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Sağlık sektöründe sağladığınız başarı Iğdır’lılar olarak bizleri gururlandırmıştır. Mayanızı Iğdır’dan aldınız ama Lise yıllarından sonra ülke ve il dışında yaptığınız çalışmalar neticesinde ülkemizde ve yurt dışında saygın iş insanları kategorisinde yerinizi aldınız. İş alanında yaptığınız hamleler sizleri zirveye çıkarsa da doğma yurdunuzu unutmamış, her fırsatta Iğdır’ın yanında yer almış, gerek istihdam amaçlı yatırım, gerek toplumsal aktiviteler, 76 Iğdır Belediye Spor Başkanlığı ve finansı, 24 derslikli okul bağışı ve gerekse sosyal yardımlarla Iğdır’a sağladığınız katkılardan ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. Başarınızın ve Iğdır’ımıza sağlayacağınız desteklerin devamını diliyoruz.” Dedi.

Plaket takdim töreninde konuşan İş İnsanı Cantürk Alagöz’de yaptığı konuşmada: “Bu çok anlamlı plaket beni çok mutlu etti. Iğdır’ın tarihini yansıtan 66 yıllık geçmişe sahip olan Yeşil Iğdır gazetesini ve şahsında sizlere bu nazik düşüncenizden ötürü teşekkür ediyorum. Iğdır halkı adına almış olduğum bu kıymetli ödüle layık olmaya çalışacağım. Ben ülkemi ve Iğdır’ımı çok seviyorum.” Dedi.

Iğdırlı iş insanı Alagöz Holding, Sinovac aşısı Türkiye distribütörü Keymen İlaç AŞ. sahibi ve 76 Iğdır Belediye Spor Başkanı Cantürk Alagöz’e nazik ziyaretinden ötürü teşekkür deriz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.