Iğdır Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ferdi Gürel Basınla Bir Araya geldi

Tarih : 2021-06-10 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ferdi Gürel Basınla Bir Araya geldi

Iğdır   Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ferdi Gürel, Yerel ve Ulusal basınla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Iğdır Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ferdi Gürel, Göreve yeni başladım geçen kısa bir süre zarfına rağmen gerek yerel gerekse ulusal basına olarak bugüne kadar verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum.”dedi.

Gürel, Sivil toplum kuruluşları ile bir diyalog içinde olma babında çeşitli ziyaretlere başladım. Bu günde siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelerek ilimizin sorunlarını sizdende dinlemek istedim.  Sizlerin desteği ile hep birlikte   İlimizin bir adım ileri gitmesi için çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu konuda sizlerle sürekli diyalog içinde olacağız. Sürekli yanınızda olacağız ve elimizden geleni yapacağız” dedi.
Gürel, Öncelikli hedefimiz ilimizin sanayisini geliştirmeye yönelik olarak; kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, bölgesel kalkınma idareleri, kalkınma ajansları, üniversiteler ve ilgili taraflarla işbirliği içerisinde, ilin sanayi sorunlarının ve çözüm önerileri konusunda işbirliği yapmak olduğunu belirtti.
Bu kapsamda Sanayi alanında bilgiyi üretime dönüştürmenin en önemli aracının üniversite Sanayi işbirliği olduğunu söyleyen Gürel, Iğdır Üniversitesi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Buradaki amacımız ilimizde sanayiyi bir adım daha ileriye götürmek ve özellikle bilgiye dayalı sanayinin gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun dışında İl düzeyinde piyasa gözetimi ve denetim sonuçlarına ilişkin analizler ve değerlendirmeler yapmak ve Bakanlığa bildirmek olduğunu belirtti.
Toplantı hoş sohbetin ardından fotoğraf çekilmesiyle son buldu.Haber: Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.