Ak Parti Teşkilatı Sorunlarımızı Dinledi

Tarih : 2021-06-11 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Teşkilatı  Sorunlarımızı Dinledi

           Ak Parti Iğdır İl Teşkilatı tüm kadrosuyla birlikte şehrimizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşın sorununu dinleyip not alıyor.
          Ak Parti Iğdır İl Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Birim Başkanı Bircan Bilgin, Başkan Yardımcısı Yazgül Gonca, İl Yönetim Kurulu üyesi Ziya Zakir Acar ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Kuş Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesine bir ziyaret gerçekleştirerek bir süre sohbet ettiler.
 

             Ak Parti İnsan Hakları Birim Başkanı Bircan Bilgin ziyarette yaptığı açıklamada; “amaçlarının toplumun genel sorunlarının tespit edilmesi amacı ile basın kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.”
              Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’da yaptığı açıklamada; “Vatandaş sorununu ifade etmeye çekiniyor. Sorununu dile  getiremiyor. Çünkü masumane bir sorun dile getirildiğinde bile büyük sorunlar yaşayabiliyor. Bazı kurumlarda işler çok yavaş ilerliyor. Vatandaş muhatap alınmıyor. Şehrin giriş çıkışlarında uzun kuyruklar olmasına rağmen her gün üç beş defa aynı muameleye maruz kalmak insanları yoruyor. Alakasız cezalarla insanlar zor duruma sokuluyor. Trafikte ülke genelinde en çok ceza Iğdır’da kesiliyor. Yani bu ve benzeri onlarca sorun var. Ama bize aktarılan bu sorunları inanın artık ne yazıyoruz ne de ilgili birimlere iletiyoruz. Yani yaptırım yok, çözüm yok, sonuç alınamıyor. Tarım hayvancılıkta durum içler acısıyken, tozpembe bir tablo çizmenin hiç gereği yoktur. Sayın Valimiz gerçekten canla başla çalışıyor. Ama yüklenici firmalar vatandaşın mağduriyetini gidermek için çaba harcamıyorlar. Doğal olarak yapılan çok önemli bir yatırım toz, çakıl ve benzeri ihmallerden ötürü tartışılır hale geliyor. Oysa yüklenici firmalar kazdıkları yerleri ıslah etseler, hızlı bir şekilde süpürüp temizleseler sorun kalmayacaktır. Ak Parti halkın teveccühü ile 19 yıldır iş başında. Ancak şimdi halkın dediklerine kulak asılmıyor. Bazı olumsuzlukların gözden geçirilmesi şarttır. Ak Parti adına inisiyatif alan ve özellikle bürokraside yapılan atamalara imza atanlar, yarın geç olduğunu görecekler ama iş işten geçmiş olacaktır.” Dedi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.