IĞDIRLI ŞAİR VE YAZARLAR, OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

Tarih : 2021-06-16 / Kategori : Kültür & Sanat

IĞDIRLI ŞAİR VE YAZARLAR,  OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

Iğdır’ın yetiştirdiği şair ve yazarlardan Atol Behramoğlu, Tuğrul Keskin ve Tuğşat Ata Türkmen Iğdır’da okuyucu ve hayranlarıyla buluştu. 

Iğdır’da bir kahvede imza günü düzenleyen şair ve yazarlar kitaplarını imzalayıp fotoğraf çektirdiler. Her yaş gurubundan kalabalık bir okuyucu grubu tarafından büyük ilgi gören imza günü, kitap severler kadar, şair ve yazarları da memnun etti. 

Şair, yazar ve çevirmen Ataol Behramoğlu, Şair Tuğrul Keskin ve Tuğşat Ata Türkmen Iğdır’da olmaktan mutlu olduklarını, yıllardır büyük şehirlerde yaşadıklarını imza günü düzenlediklerini fakat Iğdır'da ki imza gününün özel bir anlamı olduğunu vurgulayarak, ”Iğdır bizim çocukluğumuzun geçtiği yerdir Iğdır'da olmaktan çok mutluyuz. Çocukluğumuza gittik. O günleri bir daha yaşadık” açıklamasını yaptılar. 

Kitap imzalatmak için sıraya giren vatandaşlar da, “Değerli şair ve yazarlarımızı yakından görüp tanımak bizleri mutlu etti. Bu tür etkinlikler hep düzenlenmeli. Iğdır’ımızın yetiştirdiği şair ve yazarlarımızla gurur duyuyoruz” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.