ALAGÖZ’E, KOÇ DESTEĞİ

Tarih : 2021-06-17 / Kategori : Spor

ALAGÖZ’E, KOÇ DESTEĞİ

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve 76 Iğdır Belediye Spor Kulübü Başkanı İş İnsanı Cantürk Alagöz, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’u makamında ziyaret etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan 76 Iğdır Spor Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz futbol ve ülke gündemi üzerine bir sürü sohbet ettiler.

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve 76 Iğdır Belediye Spor Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’la ilgili yaptığı görüşmeye istinaden yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Sayın Ali başkanımızla daha önce bir araya gelecektik ancak yaşanan yoğun trafikten ötürü görüşmemiz bugüne nasip oldu. Öncelikle gösterdiği yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. Görüşmemiz çok güzel geçti. 76 Iğdır Belediye Spor’a destek vereceklerini ve aynı zamanda köy okullarımıza kütüphane kazandıracaklarını belitti.”

İş dünyasının iki önemli simasının bir araya gelmesi ve sohbetlerinin konusunun Iğdır olması sevindirici bir gelişmedir.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Sayın Ali Koç’u Iğdır’da ağırlamak istediğimizi 76 Iğdır Belediye Spor Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz beyden talep ettik. “Alagöz ilk görüşmemizde Ali Koç başkanımızı Iğdır’a davet edeceğim” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.