META Eğitim Danışmanlığına Nezaket Ziyareti

Tarih : 2021-06-19 / Kategori : Eğitim

META Eğitim Danışmanlığına Nezaket Ziyareti

Iğdır’da farklı bir konsepte açılan ve öğrencilere hizmet vermeye başlayan Meta Eğitim Danışmanlığı, öğrenci, aile ve yaşam koçluğu ofisine Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Meta eğitim kurumu sahibi Matematik öğretmeni Pınar Aktaş ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ben 15 yıllık Matematik Öğretmeniyim aynı zaman da Eğitim Danışmanlığı, Öğrenci koçluğu Aile ve Yaşam Koçluğu yapıyorum. Yıllarca hem devlette hem de özel sektörde hizmet verdikten sonra, Doğu Anadolu bölgesinde benzeri bulunmayan bambaşka bir konseptle kendi işimde hizmet vermeye karar verdim. Geçtiğimiz Ekim ayında faaliyete başladık. Öğrenci koçluğu, eğitim ve aile danışmanlığı hizmeti ile öğrencilerin eksiklerini tespit ediyor, her öğrenciye ve aileye uygun bireysel ya da gruplarla çözümler üretiyoruz. Çocukların ülkemizin en büyük problemi olan Matematik dersini sevmeleri ve okuma alışkanlığı kazanmaları için ekstra çalışmalar yapıyorum. Bu anlamda tam kapanma sürecinde gerçekleştirdiğim META ile ben de okuyorum yarışması ile çok geniş bir kitleye ulaştık. 30 öğrenciye ödül verdik. Şimdi o süreçte kitap okuyan okurlarımızın kitaplarını köy okullarına götürme projesi ile ilgili çalışmalar yaparken, bir yandan da pandemi de oluşan eksiklikleri yaz döneminde gidermek için hizmet vermeye devam ediyorum.” Dedi.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’da yaptığı açıklamada: “Çocuklarımızın eğitiminde katkısı olan değerli hocamız Pınar Aktaş’a yeni eğitim kurumunun hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.