BAKAN MURADOV GAZİLERİ UNUTMADI

Tarih : 2021-06-27 / Kategori : Gündem

BAKAN MURADOV GAZİLERİ UNUTMADI

Azerbaycan Diaspora bakanı Fuad Muradov, 26  Haziran Azerbaycan Silahlı Kuvvetler Günü münasebetiyle gazileri hastanede ziyaret etti.

Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını düşmandan kurtaran kahraman Azerbaycan askerlerinden yaralanıp Türkiye’de tedavi görenleri ziyaret eden Diaspora Bakanı Fuat Muradov, “sizler bizim gururumuzsunuz” dedi.

Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov yaptığı açıklamada şöyle dedi: ”Azerbaycan devleti şehit ailelerine ve gazilerimize yüksek seviyede ihtiram göstermektedir. Dünyanın neresinde yaşıyorsa yaşasın her bir Azerbaycan Türk’ü de şehit ailelerimize ve gazilerimize yüksek seviyede muhabbet beslemektedirler. Vatan uğruna canından geçen ve yaralanan yiğitlerimizi desteklemek adına yürüttüğümüz YAŞAT fonuna dünya genelinden çok büyük bir ilgi gösterildi. Bu da gösteriyor ki Azerbaycan ordusu halkımızın göz bebeğidir.” Dedi.

Dünya genelinde yürüttüğü Diaspora faaliyetleri ile teşkilatların takdirini toplayan Diaspora Bakanı Fuad Muradov, İstanbul’da bir dizi faaliyetler de yürüttü.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.