BAŞARILAR 76 IĞDIR BELEDİYE SPOR

Tarih : 2021-07-08 / Kategori : Spor

BAŞARILAR 76 IĞDIR  BELEDİYE SPOR

Yıllardır 3. Ligde top koşturamayan Iğdır futbolu, Vali Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim’in  76 Iğdır Belediye Spor’u aktif hale getirilmesiyle birlikte Iğdır’da futbol heyecanı yaşanmaya başlandı.

Iğdır Valisi/Belediye Başkan V. Hüseyin Engin Sarıibrahim pasif durumda olan 76 Iğdır Belediye Spor kulübünü kurduğu yeni yönetimle birlikte aktif hale getirmişti. Liglerin başlamasına kısa bir süre kala Iğdırlı iş insanı Alagöz Holding yönetim kurulu başkanı Cantürk Alagöz yapılan kongre ile kulüp başkanlığına seçildi.

İş insanı Cantürk Alagöz kulüp başkanlığına seçildikten sonra bireysel katkıları ile başarılı futbolcuları bünyesinde toparlamış, takımın tüm ihtiyaçlarını karşılamış ve  76 Iğdır Belediye Spor sahalara dönerek başarı üzerine başarı elde etmiştir.

Final öncesi son maçını Fırat Üniversitesi Spor ile yapan 76 Iğdır Belediye Spor, Fırat Üniversitesi Spor takımını yarı finalde 2-0 mağlup ederek finale çıkmaya hak kazanmıştır.

Diyarbakır Spor ile tarafsız sahada Pazar günü karşılaşacak olan 76 Iğdır Belediye Spor’a şimdiden sonsuz başarılar diliyoruz.

Bu gün saat 13.00’da karşılaşmanın yapılacağı saha belirlenecektir.

Herkes takımımıza moral vermek adına işyerlerinin önüne 76 Iğdır Belediye Spor Kulübünün bayrağını asmalı, sosyal medya da futbol takımımıza destek vermelidir.

Gençler akşam saatlerinde konvoy düzenlerse hiçte fena olmaz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.