İL EMNİYET MÜDÜRÜ DR. OĞUZHAN YONCA’NIN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Tarih : 2021-07-19 / Kategori : Genel Haber

İL EMNİYET MÜDÜRÜ  DR. OĞUZHAN YONCA’NIN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

         Milli birlik ve beraberliğimizin en yüksek seviyede tezahür ettiği, milletimizin en temel değerlerinden olan bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. 

 Kıymetli Iğdırlı Hemşerilerim,
Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmeniz için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtirken bayram günlerinde trafiğin her zamankinden daha yoğun olduğunu hatırlatıyor, bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle istirham ediyorum.
Iğdır Emniyet Müdürlüğü olarak Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeniz için personelimiz 24 saat görevi başındadır. Siz kıymetli vatandaşlarımızın karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikayet ve yardım talepleriniz için 112 Acil Çağrı Hattını arayarak kesintisiz olarak bize ulaşabilirsiniz.
Bu vesileyle, değerli Iğdırlı hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı şahsım ve teşkilatım adına en içten dileklerimle kutlar, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anar, sağlık, mutluluk ve esenlikler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Dr. Oğuzhan YONCA
   İl Emniyet Müdürü
  1.Sınıf Emniyet Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası