KÖROĞLU DERGİSİ’NİN SAHİBİ ADEM YEŞİL’DEN NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2021-07-20 / Kategori : Genel Haber

KÖROĞLU DERGİSİ’NİN SAHİBİ ADEM YEŞİL’DEN NEZAKET ZİYARETİ

Iğdırlı hemşehrimiz yazar Adem Yeşil, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek çıkarttığı dergilerden hediye etti.

Merkezi Eskişehir’de bulunan ve 6 yıldır aralıksız olarak yayın yapan Aylık Türk Dünyası Edebiyat Dergisi Köroğlu’nun Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Adem Yeşil Bayram münasebetiyle Iğdır’a gelerek gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Köroğlu dergisi sahibi ve yazı işleri müdürü Adem Yeşil yaptığı açıklamada: “İşlerim sebebiyle Eskişehir’de yaşamaktayım. 6 yıldır aralıksız olarak Köroğlu dergimizi çıkarmaktayız. Yayın kurulumuzda yer alan ve her biri ayrı bir ülkede yaşayan kişiler Türk dünyasında tanınmış kişilerdir. Zorluklara rağmen azimle dergimizi çıkarmakta ve çok faydalı bilgilerle okuyucularımıza ulaşmaktayız. Çocukluğumuzdan günümüze Yeşil Iğdır gazetesini sürekli takip ederdim ama ziyaret bu güne kısmetmiş. Gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim.” Dedi.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada: “6 yıldır Köroğlu dergisinin aralıksız olarak yayın akışını sürdüren Sayın Adem Yeşil’e nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederiz.” Dedi.     

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası