BAHÇEŞEHİR KOLEJİ IĞDIR KAMPÜSÜ, SODİMER BAŞKANI PROF. DR. LEVENT ERASLAN’I AĞIRLADI

Tarih : 2021-07-28 / Kategori : Eğitim

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ IĞDIR KAMPÜSÜ, SODİMER BAŞKANI PROF. DR. LEVENT ERASLAN’I AĞIRLADI

          Dijital eğitim içeriği ve altyapı yatırımlarıyla Türkiye’de uzaktan eğitim dönemine de öncülük eden Bahçeşehir Koleji, SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan’ı ağırlayarak eğitim uygulamaları hakkında bilgi verdi. 

 

Bahçeşehir Kolejinin dijital eğitim yaklaşımlarıyla ilgili bilgi veren Iğdır Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Ergun Güvenal SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan’ın kampüslerini ziyareti dolayısıyla mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Köklü bir eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji dijital eğitime 20 yıl önce başladı. 12 yılı aşkın süredir de bu konuda büyük atılımlar gerçekleştiriyoruz. Pandemi döneminde dijital eğitim altyapımızın gücüyle eğitimi kesintisiz olarak sürdürdük. Üç yıldan bu yana kullandığımız Metodbox uygulamasıyla dijital eğitimde fark yaratıyoruz. Metodbox’ta konu anlatımlarının yanı sıra test ve sınavlarla birlikte öğrencilerimizin performans ortalamasını Türkiye genelinde ölçüyoruz. Böylece öğretmenlerimize de sağlıklı veri sunuyoruz. Dijitalde başarıyla devam eden ölçme değerlendirme uygulamalarımız sayesinde öğrencilerimiz, öğrenme eksikliklerini gidererek hedeflerine ulaşıyorlar. Metodbox başta olmak üzere dijital eğitimimizin tüm unsurlarını bugün kampüsümüze davet ettiğimiz değerli akademisyen Prof. Dr. Levent Eraslan’a anlattık. Sayın Eraslan da yeni çağın eğitim öğretim uygulamalarına dair görüş ve bilgilerini bizlerle paylaştı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”

“Bahçeşehir Koleji Dijital Eğitimde Lider”
Bahçeşehir Kolejinin Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük eğitim kurumu olduğunun altını çizen Prof. Dr. Levent Eraslan, Iğdır Kampüsü’nü ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Eraslan sözlerine şöyle devam etti: “Son dönemde dijital eğitim oldukça önem kazanmıştır. Tüm dünya bu yeni paradigmaya göre eğitim sistemlerini dönüştürmektedir. Ülkemiz de bu konuda geçen 1,5 yılda önemli deneyimler yaşamıştır. Hem kamu eğitim uygulamalarında hem de özel sektörde çok önemli başarılar elde edilmiştir. Bahçeşehir Koleji ve SODİMER iş birliği ile uzaktan eğitimin üç temel ögesi olan aile, öğretmen ve öğrenciye dönük çeşitli iyileştirici projeleri gerçekleştirdik. Özellikle Dijital Eğitimde Fark Yaratanlar Zirvesi, Dijital Öğretmen Akademisi gibi uygulamalar büyük fark yarattı. Dijital eğitimin ülkemizdeki lideri Sayın Enver Yücel hocanın da liderliğinde birçok farklı alanda iş birliklerimiz devam edecektir. Ayrıca Bahçeşehir Kolejinin dijital eğitime olan farklı ve önemli yatırımları ülkemizde bir örnek teşkil etmektedir. Bahçeşehir Koleji, Methodbox ve SeeMeet gibi uygulamalarıyla sadece ülkemizde değil dünya ölçeğinde de başarılar elde ediyor. Ayrıca Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Sayın Özlem Dağ’ın bizzat liderliğini yaptığı Bahçeşehir Koleji Dijital Eğitim Merkezi ülkemizde örnek bir model olarak da görülmektedir.”

Foto Galeri
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ IĞDIR KAMPÜSÜ, SODİMER BAŞKANI PROF. DR. LEVENT ERASLAN’I AĞIRLADI BAHÇEŞEHİR KOLEJİ IĞDIR KAMPÜSÜ, SODİMER BAŞKANI PROF. DR. LEVENT ERASLAN’I AĞIRLADI BAHÇEŞEHİR KOLEJİ IĞDIR KAMPÜSÜ, SODİMER BAŞKANI PROF. DR. LEVENT ERASLAN’I AĞIRLADI BAHÇEŞEHİR KOLEJİ IĞDIR KAMPÜSÜ, SODİMER BAŞKANI PROF. DR. LEVENT ERASLAN’I AĞIRLADI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.