İL EMNİYET MÜDÜRÜ OĞUZHAN YONCA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 2021-07-28 / Kategori : Gündem

İL EMNİYET MÜDÜRÜ OĞUZHAN YONCA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Oğuzhan Yonca görevine başladı.

Son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Iğdır İl Emniyet Müdürlüğüne atanan  Oğuzhan Yonca’ya Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş bir ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Şıktaş ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Öncelikle Iğdır’ımıza hoş geldiniz. Devletimizin sizlere tevdi ettiği bu görevi layıkıyla yapacağınıza hiç şüphemiz yoktur. Şehrimize tekrar hoş geldiniz, başarılı çalışmalar dileriz.” Dedi.

İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca’da konuşmasında; “Devletimiz bizlere bu kutsal görevi layık görmüştür. Elimizden gelini değil, yapmamız gereken görevlerimizi yapacak, insanlarımızı bağrımıza basacak, “iyi insan ile kötü insanı” birbirinden ayıracak, halkımızın huzuru, güvenliği birinci önceliğimiz olacaktır. Bu makamlar halka hizmet makamıdır. Halkla aramıza mesafe koyarsak hizmet vermiş sayılmayız. Terör, uyuşturucu, illegal olaylar, hırsızlık, asayiş olayları, asla taviz verilecek konular değildir. Halkımız müsterih olsun Türk polisi en liyakatli şekilde görevinin başında ve bilincinde olacaktır. Iğdır’ı çok sevdim ve burada görev yapmaktan son derece mutluyum.“ dedi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.