Holly Organizasyon’dan Görkemli Açılış

Tarih : 2021-09-02 / Kategori : Kültür & Sanat

Holly Organizasyon’dan Görkemli Açılış

İlimizde açılış organizasyonuna bir yenisi daha eklendi.
 

Topçular Mahallesi Belde sokak Eski Ceza evi yanı şok Market karşısında görkemli bir açılışla hizmete başlayan  Holly Organizasyon ilk günden yoğun ilgi gördü.
 

Dualar eşliğinde açılışı gerçekliştirilen Holly Organizasyon kurdele kesiminin ardından davetlilere kokteyl ve çeşitli ikramlarda bulundu. 

 

Etkinlik ve Organizasyon Sorumlusu  Zeynep Ekinci ve Helin Çobas’ın açmış olduğu Holly Organizasyon Düğün ve benzeri etkinliklerde kaliteli hizmet sunacaklarını belirttiler.
 
Organizasyon Sorumlusu  Zeynep Ekinci, Iğdır ilimizde hizmete açmış olduğumuz Holly Organizasyon olarak, Nişan. Kına, Düğün, Söz, Doğum Günü, Evlilik teklifi, Sevgililer günü, Baby Showroom, Araç süsleme gibi bir çok etkinlikte kaliteli hizmet verecektir.”dedi.
ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ
Organizasyon ile ilgili bilgi veren  Zeynep Ekinci ve Helin Çobas şunları kaydetti;   Açılış Organizasyonu yeni bir iş yeri açan firma sahibinin prestiji açısından son derece önemli bir konudur. İlk defa hizmete girecek olan yerin tanıtımının kusursuz olması ve insanları etkilemesi gerekir. Açılış organizasyonu düzenleyecek iş yerinin organizasyon konusunda bilgi sahibi olması gerekir ki alacağı hizmetten memnun kalsın. Şimdi sizlere açılış organizasyonu hakkında biraz bilgi verelim.
 
Açılış Organizasyonu Nedir ve İş Yeri İçin Önemi Ne Derecedir?
 
Yeni faaliyete girecek bir iş yeri için amaç müşterilerine kendini iyi tanıtmak, kalıcı bir müşteri potansiyeli elde etmektir. Bunun için yapmanız gereken tek şey kurmuş olduğunuz iş yerinizin tanıtımını emin ellere bırakmak.
 
İş Yeri Tanıtımında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
 
Yeni bir iş yeri sahibisiniz ve heyecanınız dorukta açılış yapacağınız gününde dört dörtlük olmasını istiyorsunuz. Açılış organizasyonu olarak ta aklınızda net fikirler yoksa size çok daha yardımcı olacak hizmetlerimize bakmanızı tavsiye ederiz.
 
İş yeriniz yeni olacağından dikkat çekici açılış organizasyonu sizin için ideal olacaktır.
 
Açılışta kullanılan bazı konseptler ise şöyledir;
 
Kokteyli Açılış Organizasyonu, açılış organizasyonunda kokteyl için servis elemanları, birbirinden lezzetli ikramlıklar, kokteyl için gerekli olan ortam hazırlanmasında kullanılan malzemeler firmamız tarafından temin edilir. Süslemeli-Gösterişli Açılış Organizasyonu, bu organizasyon da ise iş yerinizin süslemeleri firmamız tarafından itinayla yapılır. İş yeri mekan önüne çeşitli temalar ile ikramlık küçük masalar ya da kültürümüz de yer alan yiyeceklerden misafirlerinize sunarız.
          Açılış organizasyonu denilince elbette olmazsa olmazların başında palyaço gelmektedir. İnsanların dikkatini çekme konusunda palyaçolu bir organizasyon her zaman başarılı bir geri dönüş sağlamıştır müşterilerimize. Yeni açtığınız iş yerinizin en güzel şekilde tanıtılmasını ve marka olarak düşünüldüğünde ilk akla gelenlerden olmak istiyorsanız, sektörün önde gelen bir açılış organizasyonu hizmetin de doğru adrestesiniz. Bunun için bizi yani Holly Organizasyon tercih etmenizi temenni ediyoruz.

Foto Galeri
Holly Organizasyon’dan Görkemli Açılış Holly Organizasyon’dan Görkemli Açılış Holly Organizasyon’dan Görkemli Açılış Holly Organizasyon’dan Görkemli Açılış

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.