(MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Tarih : 2021-09-06 / Kategori : Eğitim

(MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

             Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindeki heyet, Üniversite  Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı ziyaret etti.

             Karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde gerçekleşen ziyaret esnasında Üniversite  Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, üniversitelerin artık sadece bilim üreten yerler olmadığını, aynı zamanda bulundukları illerin ve hatta bölgenin kalkınmasına katkı sağlayan çalışmalar yapan kurumlar olduğunun altını çizdi. Üniversitemizin Iğdır'a ve bölgeye hizmet vermek için çok önemli projeler hayata geçirdiğini dile getiren Rektör Alma, üniversite-sanayi iş birliği noktasında Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi verdi. 
               Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Abdurrahman Kaan, Iğdır Üniversitesi'nin Iğdır'ın ve bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Ayrıca Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma döneminde hayata geçirilen projeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Kaan, başarılı çalışmalarından dolayı Rektörümüze teşekkür etti.
             Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Alma ise, ''Üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi noktasında büyük gayret gösteriyor, üniversitemizin sanayi kuruluşlarıyla birlikte araştırma ve teknoloji geliştirme faaliyetlerine aktif katılımı için kararlılıkla çalışıyoruz.'' şeklinde konuştu. 
               Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
              Haber:A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.