İŞ İNSANI MİKAİL GÖLELİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Tarih : 2021-09-07 / Kategori : Gündem

İŞ İNSANI MİKAİL GÖLELİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Iğdır’ın yetiştirdiği değerlerden olan bir dönem MHP Milletvekili seçilen fakat MHP barajı aşamadığı için meclise giremeyen ülkücü dava adamı iş insanı Mikail Göleli gözyaşları içinde toprağa verildi.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Mikail Göleli İstanbul’dan Iğdır’a getirilerek Asri mezarlıkta kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımı ile gözyaşları içinde defnedildi.

İstanbul Havalimanından Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanına gelen cenaze burada kalabalık bir insan ve araç yoğunluğu ile karşılanıp Sahibüz Zaman Camii'ne  getirildi. Daha sonra kalabalık bir vatandaş topluluğu ile Asri mezarlıkta kılınan cenaze namazı ile defnedildi.

Burada konuşma yapan dini hocalardan Veli Beder ve Kadir Akaras; “Mikail Göleli kardeşimiz yıllarca Iğdır’da inandığı dava uğruna mücadele etmiştir. Onu en verimli yaşında kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisi fakir fukara babası olmuş ve cezaevinde yatan kader mahkumlarına her zaman destek olmuştur. Iğdır için bir kayıptır. İyi bir Ehlibeyit dostudur. Ailesi ve kendisi sevilen sayılandır. Iğdır'a hizmetleri çok olmuştur.” dediler.

Daha sonra yiyeni ve din hoca Abuzer Dediyi cenaze namazını kıldırdı ve ardından Cafer Yücal Hoca dualar okuyarak defini gerçekleştirdi.

Cenaze törenine Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, MHP eski milletvekili Abbas Bozyel, MHP Eski Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Attila Kaya, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP Eski Milletvekili Vahit Kayırıcı, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Ak Parti eski Milletvekilleri Nurettin Aras, Ak Parti eski Milletvekili Ali Güner, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, kurum müdürleri, il dışı, ülke dışı ve Iğdır’dan çok sayıda vatandaş cenaze törenine iştirak ettiler.

Iğdır Valiliğinin talimatı doğrultusunda cenaze defin töreni boyunca hem güvenlik önlemi alındı ve hem de trafik ekipleri kalabalığın sevk ve idaresini sağladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.