“ IĞDIR MUAY THAİNİN MADALYALI YILDIZLARI ”

Tarih : 2021-09-11 / Kategori : Spor

“ IĞDIR MUAY THAİNİN MADALYALI YILDIZLARI ”

             Türkiye Muay Thai federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan MİNİK ve YILDIZLAR Türkiye şampiyonası Sakarya ilinde yapıldı. Şampiyonaya ilimizi temsilen Yaycı spor kulübünden 8 sporcu katıldı. 
 

Bu sporcular arasından;ALİ HAMZA KANDAĞ Türkiye şampiyonu 
 HÜSEYİN ALİ ALAGÖZ Türkiye 2. Si  MUHAMMED BERKAY ŞEREN ise Türkiye 3. Sü olarak ilimiz ve kulübümüzü madalya alarak gurur ve başarıyla temsil etmişlerdir. Madalya alan bu 3 sporcumuz Aralık ayında Antalya ilin de düzenlenecek olan Avrupa Muay Thai Kupasına katılarak Milli Takım da Yarışacaklar.
            Muay Thai Iğdır İl Temsilcisi Milli Takım Antrenörü Zekeriya Mert, Yaycı spor kulübü olarak alt yapıya önem vermekte ve ciddi çalışmalar yapmaktayız. İstikrar ve ciddiyet devam ettiği müddetçe daha ilk müsabakalarında Türkiye derecesi alan bu güzide çocuklar, gençler ve büyükler kategorisinde de ilimizi, kulübümüzü ve inşallah Milli Takım da ülkemizi başarıyla temsil ederek bizleri gururlandıracaklar. Dereceye giremeyen sporcularımız da daha verimli ve istekli çalışarak bir sonraki yarışmalarda derece elde edecek ve başarı listesine isimlerini yazdıracaklar. Ben madalya alan alamayan bütün sporcularımı tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum.”dedi.
Muay Thai Iğdır İl Temsilcisi Milli Takım Antrenörü Zekeriya Mert, Bu tür müsabakalara iştirak edebilmek her ne kadar yoğun bir çalışma gerektiriyorsa bir o kadar da finans gücü gerektiriyor. Bu konuda sporcularımızın bütün giderlerini karşılayan ve gerek maddi gerekse manevi desteklerini eksik etmeyen çok çok kıymetli velilerimize de başarımızdaki katkılarından ötürü teşekkür eder şükranlarımı sunarım.” şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.