Alagöz Holding Iğdırspor 4 Siirt İl Özel İdare spor 2

Tarih : 2021-09-13 / Kategori : Spor

Alagöz Holding Iğdırspor 4  Siirt İl Özel İdare spor 2

3. lig 2. Grupta mücadele eden Alagöz Holding Iğdırspor, ligin ikinci haftasında karşılaştığı Siirt İl Özel İdarespor’u 4-2 yenerek 2’de 2 yaptı ve liderliğe oturdu.
Alagöz Holding Iğdırspor, 23. dakikada Oğuzhan Palaz’ın attığı golle 1-0 geriye düştü. Yediği golden sonra baskıyı arttıran Iğdırspor’da Batuhan Karadeniz’in röveşatayla vurduğu top direkten döndü. Bu pozisyondan bir dakika sonra ise 27. dakikada kornerden gelen topta oluşan karambolde stoper Polat Güren attığı golle skoru 1-1’e getirdi.
 

Golden sonra ataklarına devam eden Iğdırspor, 37. dakikada yıldız forvet Batuhan Karadeniz’in golüyle 2-1 öne geçti.
İlk yarı bu skorla bitmesi beklenirken 45+1. dakikada Siirt İl Özel İdaresispor penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Harun Koç skoru 2-2 yaptı.
İkinci yarıya baskılı başlayan Iğdırspor, birçok gol fırsatı yakaladı. İkinci yarıda oyuna giren Barış Bozdilki, 63. dakikada sol ayağıyla ceza sahası içinde yaptığı harika vuruşla takımını öne geçirdi.
Kalan sürede de Iğdıspor, birçok fırsattan yararlanamazken, 90+7. dakikada yine oyuna sonradan giren Muhammed İldiz skoru 4-2 ilan eden golü attı.
Bu galibiyetle puanını 6’ya çıkaran Iğdırspor liderliğe yükseldi. Maç sonunda teknik heyet ve futbolcular, taraftarlarla büyük sevinç yaşayarak galibiyeti kutladı.   
Alagöz Holding Iğdırspor, ligin 3. Haftasını BAY geçecek. 4. hafta ise Bayrampaşa ile İstanbul’da deplasmanda oynayacak.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası