İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER IĞDIR’DA

Tarih : 2021-09-16 / Kategori : Siyaset

İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER IĞDIR’DA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir dizi ziyaret için Iğdır'a gelerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

              Akşener Iğdır ziyareti kapsamında kent merkezinde esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını, taleplerini dinledi. Ardından Melekli Beldesine giderek orada da bir kahvede oturarak  vatandaş ve çiftçilerin derdini dinledi. 
             İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e ığdır’da yaptığı ziyaretlerde vatandaşlar tarım ve hayvancılık konusunda yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirirdi.
              Yeni Caddede esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Lideri Akşener, büyük bir kalabalıkla karşılandı. Akşener’in geldiğini gören Iğdırlılar, dertlerini ve taleplerini anlatmak için bir biriyle yarıştı. fotoğraf çektirdi.Bir vatandaş Akşener’i hanımıyla görüştürdü. Bayan akşama makarna yemeği söyledi. Geçinemediklerini dile getirdiler.
            İYİ Parti Iğdır İl Başkanı Fuat Ata Merkez ilçe başkanı Sadık Uca ve partililerinde eşlik ettiği ve program çerçevesinde birçok işyerini ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaf  Akşener’e, yoğun ilgi gösterdi.
               Esnaf ve vatandaşlar geçinemediklerini belirterek dolar düşüyor fiyatlar kalkıyor ne yapacağız bilmiyoruz. Kuraklık pandemi bizleri bitirdi dediler. Bir iş yeri çalışanı da işler iyi değince  Akşener, sevindiğini belirterek evli olup olmadığını sordu. gençte nişanlı olduğunu ileride evleneceklerini belirtince Akşener  bu asgari ücretle nasıl geçineceksiniz sorusu yöneltti.
Gençte ayakta durmak zorundayız. Zorda olsa birşeyler kazanarak ayakta durmaya çalışacağız.”dedi.           Haber:O. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.