Milletvekili Lütfü Türkkan, Merhum Mikail Göleli’nin Mezarını Ziyaret Etti

Tarih : 2021-09-16 / Kategori : Genel Haber

Milletvekili Lütfü Türkkan, Merhum Mikail Göleli’nin Mezarını Ziyaret Etti

          İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ülke genelinde başlattığı gezi kapsamında Iğdır’a gelen Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Gurup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, bir hafta önce rahmetli olan Mikail Göleli’nin mezarını ziyaret etti, dua okudu.

 

İYİ Parti Gurup Başkan vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Iğdır’a gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirip vatandaşın sorunlarını dinlediler.

Geceyi Iğdır’da geçiren Meral Akşener ve partililer, Iğdır’dan Ağrı iline hareket ettiler.

Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Gurup Başkan Vekili Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve GİK üyesi Abdullah İlker Sungur, Cabbar Şıktaş ve Ekrem Göleli ile birlikte Asri Mezarlığa giderek merhum Mikail Göleli’nin mezarını ziyaret edip dua okudular.

Milletvekili Lütfü Türkkan; “Merhum Mikail bey yakın dostumdu. Kendisi camiamızda çok sevilen, saygı duyulan biriydi. Vefatı bizleri derinden üzdü, oğlu Metehan Göleli’yi arayıp başsağlığı diledim. Sayın Genel Başkanımızla Göle, Kars, Iğdır, Ağrı programımız olunca mezarını ziyaret etmeden gitmek vefasızlık olurdu. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” Dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.