KADEM DEN YAYCI SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI ZİYARET

Tarih : 2021-09-20 / Kategori : Spor

KADEM DEN YAYCI SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI ZİYARET

Milli Takım Antrenörü Iğdır İl Temsilcisi Türkiye Salon İşletmeleri İş Veren Sendikası İl Başkanı Zekeriya Mert,  Yaycı spor kulübü Muay Thai ve Wushu – Budokaido takımının, toplamda 12 madalya kazanarak ilk 3 dereceye giren ve Milli takıma seçilen başarılı sporcularını, KADEM ( Kadın Ve Demokrasi Derneği ) Iğdır il temsilcisi, sayın Hayrunnisa Bakkıran hanımefendi yönetimiyle birlikte ziyaret ettiler. 
 

KADEM başkanı Hayrunnisa Bakkıran; Birbirinden başarılı sporcular yetiştiren Yaycı spor kulübümüzü ve Antrenörümüz Zekeriya MERT hocamızı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Gençler bizim geleceğimiz. Geleceğimize değer veren, onlar için fedakarlıktan kaçınmayan, gençlerimizi ve başarılarını görmezden gelmeyen, bu hususta duyarlılık gösteren herkesten Allah razı olsun. Biz KADIN VE DEMOKRASİ derneği olarak bir kez daha kulübümüzü ve başarılı sporcularını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz, şeklinde konuştu. 
Yaycı spor kulübü yetkilisi ve Milli Takımlar Antrenörü Zekeriya MERT’ te;11 yıldır ilimizde farklı branşlar da faaliyet gösteren ve her yaştan yaklaşık 13 bin kişiye hizmet vermiş olan kulübümüz, çeşitli branşlarda gerek ulusal gerekse uluslararası alanda başarılı sporcular yetiştirmiştir. Bu başarıları yerel basınla ve sosyal hesaplardan paylaşmış, ilimiz insanına ulaştırmıştır. Buna rağmen ilk defa bir STK yetkilisi, haberimizi görüyor ve bunlar kim, ne güzel ve gurur verici bir başarı telaşesiyle telefonuna sarılıyor adresimizi alıp kulübümüzü yerinde, ders saatin de ziyarete gelerek hediye takdimi yapıp, yönetimiyle birlikte gurur duyduğunu dile getirerek, başarılarımızın devamının dileyip hep yanımızda ve takibimizde olacaklarını yürekten, samimiyetle ve heyecanla dile getiriyor. Ben Hayrunnisa hanımefendiye ve yönetimine ziyaretlerinden ve göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”dedi.
Mert, Bütün halkımızı ve diğer STK larımızı da, ayırt etmeksizin, branşı ve kulübü  ne olursa olsun, spor ve sanatta başarı elde eden kim varsa, tebrik ve takdir ederek görsünler, gitsinler teşvik etsinler istiyorum. O zaman başarı kaçınılmaz olacaktır ve başarı için teşvik olacaktır kanaatindeyim.” şeklinde konuştu.
Haber: A. Şıktaş

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası