SERVİS ŞOFÖRÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Tarih : 2021-09-23 / Kategori : Genel Haber

SERVİS ŞOFÖRÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Iğdır’da duyarlı bir vatandaş yolda bulduğu parayı sahibine teslim etti
Öğrenci Servis şoförlüğü yapan Allahverdi Türkeli, servis yaparken yol kenarında yerde gördüğü bir miktar parayı alarak Belediye zabıta müdürlüğüne teslim etti.
         Zabıta ekipleri yaptıkları araştırmada, parayı düşüren kişinin Baycan Çalışkan olduğunu kendilerine müracaatı olduğunu belirledi. Baycan çalışkanı çağırarak parasını tutanakla teslim etti.
       

   Zabıta Amiri Caner Aydın,”Bugün zabıta müdürlüğümüze Baycan Çalışkan isimli bir vatandaş parasının kayıp ettiğini söyledi. Bunun üzerine zabıta müdürlüğümüz para kayıp olduğunu anons ettik.Bir miktar para kayıp olduğu söylendi. Parayı bulan Allahverdi Türkeli isimli şahıs zabıta müdürlüğümüze gelerek bir miktar para bulduğunu söyledi. Söylenen para ile Kayıp olan para uyuştuğu görüldü. Parayı kayıp eden şahıs Baycan Çalışkan’a para teslim edildi. Parayı bulan Allahverdi kardeşimize de dürüstlüğünden dolayı teşekkür ederim.”dedi.
15 Yıldır Servis Şoförlüğü yapan 35 Yaşındaki Allahverdi Türkeli, bulmuş olduğu bir miktar parayı Zabıta Müdürlüğüne teslim ettikten sonra parayı kayıp eden Baycan Çalışkan’ın yemek yiyelim teklifine teşekkür etti.
Parayı düşüren Baycan Çalışkan, " Şehir merkezinde bir kaç yere gittim. Sebze haline uğradım yol kenarında salatalık aldım. Parasını vereceğim sırada cebimde paranın olmadığını gördüm. Arkadaşların tavsiyesi ile zabıta amirliğine başvurdum. Parayı bulan kişi de ben aramadan önce parayı zabıta amirliğine getirip teslim etmiş. Cebimden aracımın anahtarını çıkarırken düşürmüş olabilirim.”şeklinde konuştu.
Kayıp ettiği parasını zabıta müdürü Caner Aydın’dan alan Baycan Çalışkan,”Allahverdi kardeşime çok teşekkür ederim. Örnek vatandaş bu olsa gerek. Parayı bulmuş getirmiş Caner beye teslim etmiştir. benide çağırdılar buraya sağ olsunlar var olsunlar paramı aldım. Örnek davranıştır. Kendisine teşekkür ederim.”dedi.
         Haber: A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.