Kurban Parlar Muay Thai ve Wushu – Budokaido takımıZiyaret Etti

Tarih : 2021-09-28 / Kategori : Spor

Kurban Parlar Muay Thai ve  Wushu – Budokaido takımıZiyaret Etti

TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı )  Iğdır il başkanı,  Kurban PARLAR  ve yönetimi Yaycı spor kulübü Muay Thai ve Wushu – Budokaido takımının ziyaret etti.
TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı )  Iğdır il başkanı,  Kurban PARLAR, 2021 yılı içerisinde bir çok başarıya imza atan Muay Thai ve Wushu – Budokaido takımı 19  madalya kazanarak ilk 3 dereceye giren ve Milli takıma seçilen başarılı sporcularını, ziyaret ederek tebrik ettik.”dedi. 
     

TÜRKAV başkanı Kurban PARLAR; Türkiye şampiyonlarında dereceye giren, Iğdır Yaycı Spor Kulübü Sporcularını ziyaret ederek, Iğdır’ı başarı ile temsil etmelerinden ve bizleri gururlandırmalarından dolayı, başta Zekeriya Mert hocamız ve Şampiyon sporcularımızı tebrik ederek Türk Bayrağı hediye ettik.
Bizler TÜRKAV ailesi olarak, Türk gençliğinin sağlıklı yetişmesi spor yapması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. 
Spora ve sporculara yapılan yatırımlar ülkemizin geleceğine yapılan yatırımlardır. Başarılı sporcularımızı tekrar kutluyor, bundan sonraki şampiyonalarda ülkemizi başarı ile temsil etmelerini temenni ediyorum şeklinde açıklama yaparken;İl temsilcisi ve Milli Antrenör Zekeriya Mert ise; 01-07 Haziran 2021 tarihlerinde Aydın Kuşadasında Gençler Muay Thai Türkiye Şampiyonasında, 18-22 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara da Minik-Yıldız Muay Thai Türkiye Şampiyonası ve 01-09 Eylül 2021 Tarihleri Arasında Sakarya İlinde Düzenlenen Budokaido Türkiye Şampiyonasında; 7 Türkiye Şampiyonluğu, 4 Türkiye 2.liği,  8 Türkiye 3.lüğü toplamda 19 madalya alarak 11 sporcuyu Avrupa ve Dünya şampiyonlarında yarışmak üzere Milli Takıma Gönderirken, diğer 8 sporcumuz ise Avrupa kupasında yarışarak yine Milli sporcu ünvanı kazanacak. 
      Azim, istikrar ve irade ile bütünleşmiş böyle başarıları görebilmek, yanlarında olabilmek ve destekleyebilmek,  üstün meziyet ve basiret ister. Olgunluk ister. TÜRKAV ailesine gönülden teşekkür ederim ki bu olgunluğu göstererek bizleri ziyaret edip, sporcularımızı tebrik ettiler ve Türk Bayrağımızı hediye edip başarılar dilediler.   Kurban PARLAR’a ve TÜRKAV yönetimine bir kez daha çok teşekkür eder şükranlarımı sunarım, şeklinde konuştu.    Haber: A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.