Aleyna’nın İntiharı Çok Yönlü Araştırılıyor

Tarih : 2021-10-04 / Kategori : Gündem

Aleyna’nın İntiharı Çok Yönlü Araştırılıyor

18 yaşındaki Aleyna Ağgül, “Ölümümden Gökhan Argın sorumludur” yazılı bir not bırakarak yaşamına son verdi. Gökhan Argın ve oğlu Göktürk Argın olayın ardından gözaltına alındı ve delil yetersizliği sebebiyle serbest bırakıldılar.

18 yaşındaki Aleyna Ağgül  30 Eylül günü, ailesiyle birlikte yaşadığı binanın 5’inci katının aşağıya atlayarak yaşamına son verdi.

Polis yaptığı araştırmada, genç kızın geride “Ölümümden Gökhan Argın sorumludur” yazılı bir not bıraktığını belirledi.

Polis, Gökhan Argın ve oğlu Göktürk Argın’ı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen baba-oğul, mahkemedeki ifadelerinin ardından, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Baba-oğula yurtdışına çıkış yasağı verildiği, il dışına da izin alıp adres göstererek çıkabilecekleri bildirildi.

KIZIM İÇKİ KULLANMAZDI

Aleyna’nın babası Kemal Ağgül, “Bu intihar değil, çocuğuma komplo kurdular. Kızımın vücudunda hiçbir kırık yoktu sadece kafasının arkasında bir darbe vardı. Kızımı öldürüp oraya bıraktılar. İntihar süsü verdiler. Gece alıp götürmüşler. Kızıma zorla içki içirmişler, Aleyna içmezdi” dedi.

GÖKHAN VE GÖKTÜRK ARGIN İDDİALARI REDDETTİ

Mahkemeye çıkarılan evli ve iki çocuk babası Gökhan Argın, burada verdiği ifadede, Aleyna ile yaklaşık bir yıl önce tanıştığını ve 4 aydır birlikte olduklarını söyledi. Aleyna’nın, oğlu Göktürk ile liseden arkadaş olduğunu belirten Gökhan Argın ifadesinde, “Aleyna, pazartesi günü beni aradı. Annesinin rehabilitasyon merkezinde olduğunu, bir şeyler alacağını ancak parasının olmadığını söyledi. Kendisi ile buluştum, alışveriş yapıp hastaneye götürdüm. Sonra kendisini evine götürdüm. Perşembe günü polis beni evimden aldı. Kendisinden daha önce ayrılmak istedim ama beni, intihar etmekle tehdit etti. Hatta birkaç kez de intihara teşebbüs etti. Kendisi çok alkol alırdı. Aleyna’nın intihar ettiği gece, kendi evimde kaldım. Binanın kameralarında bunlar kayıtlı. Yaklaşık iki ay önce bana mesaj yazıp intihar edeceğini söyledi. Ama inanmayıp telefonumu kapatarak uyudum. Eğer o gün ölseydi, ilgilenmediğim için suçlu olurdum. Çünkü attığı mesajlar vardı” dedi.

OLAY ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRILIYOR

Iğdır Emniyet Müdürlüğü olayı çok yönlü araştırırken, adli tıptan gelecek olan raporun sır ölümü aydınlatacağı belirtildi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.