ŞAİR VE YAZARLAR OKUYUCULARIYLA İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

Tarih : 2021-10-04 / Kategori : Kültür & Sanat

ŞAİR VE YAZARLAR OKUYUCULARIYLA  İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

             Iğdırlı şair ve yazarlar  imza gününde okuyucu ve hayranlarıyla  bir araya geldi.
                 Söz kahvede imza günü düzenleyen şair ve yazarlar imza gününde okur severleriyle bir araya gelerek  kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Sorulan soruları cevapladılar.
           

    Iğdırlı yazarlar Ziya Zakir Acar, Serdar Ünsal, Sözer Akyıldırım, Nizamettin Uca ve Öztürk Alkaçır “İmza günü düzenledik ilgi gösterip gelen kitapseverlere teşekkür ederiz. Bizler üreteceğiz kitapseverlerde okuyacak.”dediler.
              Kitap imzalatan vatandaşlardan Ali Turan,” Iğdırlı yazarlarının imza gününde buluştuk gördüğünüz gibi çok değerli kitaplar var bende aldım. İnşallah bunun devamı gelir yazarlar güzel eserler bırakırlar.”dedi.
               Yazar Sözer Akyıldırım’da, “  Iğdırlı yazarlar olarak bir araya geldik,Serdar hocama,Ziya hocama bu organizasyonda yer aldıkları için teşekkür ederim. Yazdığım kitaptan birisi “Sadakatten İhanete Ermeni meselemiz ”adlı kitaptır.Bu kitapta kahpece şehit edilen diplomatlarımıza adanmıştır.Diğer kitap ise  yakın komşumuz olan İran ‘ı anlatan bir çalışmadır.Pehlevi hanedanının anlatırken  Osmanlıdan günümüze Türk İran ilişkilerini inceledim araştırdım ve yazdım.Özellikle Türkiye de İran üzerine yazılmış bir kitap bulmak zordu.Ben bunu başardım.öğle zannediyorum ki bu kitap iki ülke arasındaki dostluklara da  vesile olacaktır.”şeklinde konuştu.
             Kitap almaya gelip yazarlarla tanışan öğretim görevlisi Tuba Çöllü’de Alıp büyük bir zevkle okuduğumuz kitapların yazarlarıyla burada buluşma fırsatı bizim içinde  çok güzel oldu Çok mutluyuz burada onlarla birlikte  olmaktan inşallah devamı da gelir teşekkür ediyoruz.”dedi. Haber:O. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.