HAYVAN PAZARINDA DENETİM

Tarih : 2021-10-12 / Kategori : Genel Haber

HAYVAN PAZARINDA DENETİM

Iğdır Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hayvan pazarında geniş çaplı denetimler yaparak vatandaş ve üreticileri bilgilendiriyor.
 

Iğdır Tarım ve Orman Müdürü Özkan Yolcu, Pazarda hem kurbanlık hayvanları denetliyoruz, hem pandemi kuralları çerçevesinde denetimlerimizi yapıyoruz.”dedi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  Hayvan Sağlığı ekiplerince İlimiz Canlı Hayvan Pazarındaki denetimlerimiz ve uyarılarımız aralıksız devam etmektedir. Canlı Hayvan Pazarında pandemi kurallarına uyarak ve kuralları uygulayarak gerçekleştirilen denetimlerimizde vatandaşlarımızın hem salgınla mücadele kapsamında bilgilendirilmeleri, temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması için Veteriner Sağlık Ekiplerimizce uyarılar yapılmakta ve pazara getirilen hayvanların kimliklendirilme kontrolleri gerçekleştirildi.
Hayvan pazarımızda günlük rutin olarak devam eden kontroller sırasında vatandaşlarımıza, küpesiz ve sağlıksız hayvan getirmemeleri konusunda uyarılarda bulunularak, herhangi bir hastalık ve salgına mahal verilmemesi için hayvan sahiplerinin dikkati çekilmektedir.  

Haber: O. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.