Vali Sarıibrahim, Dünya Kız Çocukları Gününe katıldı

Tarih : 2021-10-12 / Kategori : Genel Haber

Vali Sarıibrahim, Dünya Kız Çocukları Gününe katıldı

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolaysıyla  Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde kutlama program düzenlendi. 
 

Gençlik merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Program daha sonra müzik dinletisi, ilimizde spor ve eğitim alanında başarılı genç kızlara hediyelerin takdimi ile devam etti.
Vali/Başkan H. Engin Sarıibrahim’in konuşması ve ardından bir birinden güzel halk oyunları gösterisi ile devam etti. Program sonunda spor stantları gezildi. 
Programda konuşan Vali Sarıibrahim, çocuklara ailelerini üzmemeleri, çok çalışmaları ve sabırlı olmaları tavsiyesinde bulundu. Kız çocuklarına sonsuz güvendiğini ve çok daha başarılı yerlere geleceklerine inandığının altını çizen Vali Sarıibrahim, kız çocuklarının başarılarıyla hem Anadolu topraklarının hem de bütün dünyanın aydınlanacağını ifade etti.
Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Vali H. Engin Sarıibrahim’in yanısıra Hatice Sarıibrahim, Belediye Başkan Yardımcısı Ferdi Turan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Güven, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Ticaret İl Müdürü Ender Önal, İl Milli Müdürü Servet Canlı’nın eşi Elif Canlı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hizmetlerinden yararlanan çocuklar, sporcular, öğrenciler ve kız çocuklarına rol model olacak kadın kamu çalışanları katıldı.Haber: O. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.