NG KÜTAHYA SERAMİK’TEN IĞDIR’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Tarih : 2021-10-12 / Kategori : Genel Haber

NG KÜTAHYA SERAMİK’TEN  IĞDIR’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Dünya seramik sektörünün önde gelen kuruluşlarından NG Kütahya Seramik   232. mağazasının açılışını ilimizde gerçekleştirdi.

 

Görkemli açılışa Iğdır Valisi H. Hüseyin Engin Sarıibrahim, Iğdır Belediye Başkan Yardımcısı Ferdi Turan, Akaras Ailesi olarak Kadir ve Kader Akaras, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Parti yönetimi, Kurum Müdürleri, Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar,  sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
 
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Akaras kardeşlerden Kadir Akaras, “Bu güzel açılış törenimize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. 
 
Kütahya seramik toprağın işlenmesiyle bir şaheserin ortaya çıkmasıyla birlikte gerek ülkemizde gerekse dünyada ülkemizi eniyi şekilde temsil etmektedir. Bizlerde bu güzel eseri Akaras ailesi olarak Akaras şirketini ileriye taşıyan Rahmetli Babamız Şükrü Akarası rahmetle anıyorum. Akaras ailesi olarak bu görevi dahada ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Üçülkeye sınır  bir ilimize layık olmak için Ak aras misyonu ve vizyonu için var gücümüzle çalışacağız. Yenilikler ülkemize ve milletimize hep fayda getirmeli, istihdam sağlamalı. Yeni şubemiz ile istihdam yaratmanın, ülkemize ve milletimize yararlı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu sizlerle paylaştığımız için ayrıca sevinçliyiz, bu mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz.” dedi.
 
Akaras, Bu işlenmiş sanat eseri ve şahseri ülkemize ve ilimize kazandıran Kütahya seramik ailesine hemde Akaras ailesine bu kutlu açılış hayırlara vesile olsun temennileri ile tekrar hepinize teşekkürlerimizi sunuyoruz. “şeklinde konuştu.
NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Üç ülkeye sınır bir noktada ticaret hacmi yüksek bir bölgeye yatırım yaptık. Kütahya seramik ve Akaras ailesi iş birliğinde ilimize değerler katacağına inanıyorum. Sevincimizi, mutluluğumuzu paylaşmaya gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Yaptığı işlerde her zaman farklıyı, özeli ve güzeli aradıklarını belirten Güral, “Elimizden gelenin en iyisini değil, yapmak zorunda olduğumuzun en iyisini yapma gayretiyle çalışıyoruz. Her işletme açılışı istihdam yönünden çok değerli.  İstihdamın ekonomimizde yaratacağı canlanmayı ve sosyal dengelerimize yapacağı katkıyı görüyoruz. İlimizde de bu canlılığı görmeyi ümit ediyoruz. İlimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”şeklinde konuştu.
 
Son olarak konuşan Iğdır Valisi H. Hüseyin Engin Sarıibrahim, Anadolu topraklarından çıkarıp bir dünya markası haline getirdikleri kütahya seramik adına teşekkür etmek isterim. Çünkü bu ülkenin üreten insanlara ihtiyacı var. Üreten insanlarımızın dünyada yer edinmesi  bulundukları her alanda inşaattan hizmet sektörüne, sanayiden yüksek teknolojiye kadar dünya çapında üretebilen dünyada tanınmış gerçekten ürettiğini dünyaya satan insanlara ihtiyacımız var. Bu anlamda ailece Kütahya seramik olarak Anadolu topraklarının her tarafında verdikleri emek isdihtam ettikleri insan, adine kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İkinci teşekkürümüzde Akaras ailesine olsun. Çünkü küçük bir işletmeden Iğdır’ımızı eniyi şekilde temsil edecek bir işyeri açtılar. İlimize hayırlar ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. “dedi.
 
Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar’ise, Melekli beldesine yakışır bir işletmenin açılmasından gurur duyduğunu belirterek Tüm iş adamlarının Melekli beldesine yatırım yapmaya davet etti.
 
Program Duaların okunması, Kurban kesimi ve Kütahya Seramik sergi alanının gezilmesiyle son buldu. Haber: O. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.