Ak Parti Iğdır İl Danışma Meclisi toplantısı Iğdır Kültür Merkezinde Gerçekleşti

Tarih : 2021-10-18 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Iğdır İl Danışma Meclisi toplantısı Iğdır Kültür Merkezinde Gerçekleşti

           Iğdır Kültür merkezinde düzenlenen Ak Parti Iğdır il danışma meclis toplantısına Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Merkez İlçe Başkanı  Güven Demirel, İl Koordinatörü  Abdurrahman Döğücü, Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan,  Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, İl Genel Meclisi, Belediye Meclis üyeleri, önceki dönem Milletvekili Nurettin Aras, Karakoyunlu İlçe Başkanı Kazım Akıcı, önceki donem İl Başkanları  ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

  Ak Parti Iğdır il danışma meclis toplantısı divan heyetine Merkez ilçe başkanı Güven Demirel, Divan Başkan yardımcılığına kadın kolları başkanı Nurgül Güneş, Divan üyeliğine il gençlik kolları başkanı Muhammed Çağlar Akar, İl Yönetim kurulu üyesi Zühal Gürel Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Sezgin karacan oy birliği ile divan heyetini oluşturdu.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Göreve geldiğimiz günden buyana ilk kez yapmayı amaçladığımız ve bu güne nasip olduğu danışma meclisi toplantımıza hoş geldiniz. Kıymetli dava arkadaşlarım Ak partiyle ülkemizde neler değişti. Toprak yollardan sipatilize yollara ordanda oto yollara duble yollara köprülere havaalanlarına, Hastane ve Eczane kuyruklarından ücretsiz ilaçlara, Şehir hastahanelerine, Engelliye, Yaşlılara maaşlara, İMF Borç batağından iha siha üretimi yapıp satan, kendi doğalgazını çıkartan, Emireli olmaktan çıkan oyunları bozan, bir ülkeye dönüştük. Can azerbaycanın yanında duran bir Türkiyeyiz. Göreve geldiğimiz gibi projelerle geldik, Millet bahçesi, Dilucu şehitler parkı, Yeşil Kuşak projesi, çok amaçlı sosyal yaşam alanları, Kanalizasyon alt yapı projeleri, Gençlik merkezleri, spor salonları, yüzme havuzları, Şehirler arası Otogar, Sebze hali, Öğretmen evleri, Aralık ve Tuzluca hastahaneleri, Tuzluca kaymakamlık binası, Belediye binamız, Aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğü ve bir birinden değerli bir çok  proje ilimize geldi. Hedefimiz 39 Projedir.  Bu projelerimizi sahaya inip halkımıza anlatmamız lazım.  Çok zorlu bir sürece girdik. Her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Seçimlere 2023’te gidiciğiz. Bu proje ve çalışmalarımızı çok iyi anlatmamız gerekiyor. Sözlerimiz yanlış anlaşılmasın korktuğumuz hiç bir şey yok. Sadece düşman gerek içerinde gerekse dışarıda bizi yıpratmak için elinden gleni yapıyor. Bizlerde 2023 seçimlerine hazırlanarak iç ve dış düşmanlara gereken cevabı vereceğiz.”dedi.
 
Daha sonra konuşan, İl Koordinatörü  Abdurrahman Döğücü, Ak partinin Ak yürekleri hepiniz hoş geldiniz. Bizim davamız 20 Yıllık bir dava değil bizim davamız hak ile batılın ilk gününden gelen bir davadır.  Bizim ülkemizde Cumhur Başkanımızın eşi kapalı dır diye Askeri hasahanede hasta ziyaretine alınmadı. Ve şimdi günümüzde Başı kapalı As subay kadınlarımız var. Ülkemiznerden nereye geldi.  Cumhur başkanımız ne yaptı Kapalı bir bayanla Amerikan başkanı Baydınla bir görüşme yaptı. Görüşmede Baydın bile etkileniyor. Diyorki sen bunları nasıl çözebiliyorsun. Hayretler içinde kalıyor. Ama İyi parti gurup başkan vekili kalkıp diyorki başkasımı kalmadı Kapalı bir kadını götürdünüz diyor. Böyle bir düşünce olamaz. Ama Liderimiz Tayip Erdoğan Özgürlükleri ülkemize getiren bir liderdir.”dedi.
 
Döğücü, Ülkemizde Ulaşımda, Sağlıkta, Eğitimde  Türkiyenin alt yapısı  tamamlamıştır. Dış ülkelerde hollanda da Almanyada bir çok ülkede doğalgaza zam geldi biz bu zamı bu memleketin insanlarına yansıtmamaya gayret ediyoruz. Dünyanın içinde bulunduğu sıkıntıdan etkilenmemek tabikide mümkün değil. Ama inşallah bunun da içinden çıkacak bir liderimiz var. Ha başımızda Kılıçtaroğlu gibi biri olsaydı ne olurdu bu ülkenin hali hiç düşünmek bile istemiyorum. Karabağdaki duruma sesiz kalmadı. Kalan dilsiz şeytandır dedi ve Kardeş ülkemizin yanında yer aldı. “şeklinde konuştu. 
 
Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan’ise Tuzluca ilçesine yapılan yatırı ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Türkan, Geçmişte bir çok haksızlığa uğradığını ve Ak  Partiden uzaklaştırılmak için türlü türlü iftiralara maruz kaldığını anlatarak bu iftiralara karşı yılmadım ve bu gün karşınızdayım. Cumhur başkanımın karşısında rozetimi takarken şöyle ifade ettim biz tirenden inmedik tekme tokat atıldık. “dedim.
İftiralar sayesinde 6 ay 15 gün ceza evinde yattım. derdimizi kimseye anlatamadan itibar suikastine uğradık. Ama kader döndü geldi tekrar farklı bir partiden aday oldum. Ve şimdi İl Başkanımız Ali Kemal Ayaz ve Merkez ilçe başkanımızın destekleri ile Ak Partimize geçtim. Ama  İlçem 15 yılını kaybetti. Hizmetten yoksun kaldı. Biz geldik Cumhur Başkanımızın sayesinde hizmet etmeye devam ettik. Tuzluca ilçemizi cazibe merkezi haline getirdik. Altyapı, Üstyapı, Yeni cadde ve sokaklar, Araç gereç sayımızı artırdık. Parkeli yollar, Asfaltlı yollar yaptık. Taziye evleri,  Millet Bahçesi gibi bir çok proje ve hizmeti ilçe halkımızın hizmetine soktuk.”dedi.
 
Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya’ise, Ak partiden göreve geldiğim günden beri Kürt Türk azeri ayrımı yapmaksızın hizmet ettim. Aday olurkende bir vaatte bulunmadım olurya yerine getiremezsem ağırlığını taşıyamam diye. Ama göreve geldik vaat vermedik ama bir çok hizmeti yerine getirdik. Ayrım gözetmeksizin her kapıyı çaldık. Yaşlısından gencine minik çocuklarına kadar bizleri sevgiyle karşıladı.  Bunun onuruyla ayrım gözetmeksizin hizmet etmeye devam edeceğim.” şeklinde
 konuştu.     Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Ak Parti Iğdır İl Danışma Meclisi toplantısı Iğdır Kültür Merkezinde Gerçekleşti Ak Parti Iğdır İl Danışma Meclisi toplantısı Iğdır Kültür Merkezinde Gerçekleşti Ak Parti Iğdır İl Danışma Meclisi toplantısı Iğdır Kültür Merkezinde Gerçekleşti Ak Parti Iğdır İl Danışma Meclisi toplantısı Iğdır Kültür Merkezinde Gerçekleşti

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası