Iğdır Belediyesi alt yapı ve asfalt çalışmalarına hız verdi

Tarih : 2021-10-19 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesi alt yapı ve  asfalt çalışmalarına hız verdi

Her şey daha yaşanabilir bir Iğdır için sloganıyla   Zübeyde Hanım Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerinde altyapı yenileme çalışmalarına gece ve gündüz demeden 24 saat aralıksız çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Iğdır’da sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla kangrene dönmüş sorunları tek tek çözen Iğdır Belediyesi, vatandaşların destek ve takdirini kazanıyor. Şehrin bir çok noktasında süren altyapı çalışmalarını inceleyen Vali/Başkan H. Engin Sarıibrahim, “Şehrimize değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.
Vali/Başkan H. Engin Sarıibrahim,  Zübeyde Hanım Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerinde altyapı yenileme çalışmaların yerinde inceledi. 
  Çalışanlar ile sohbet ederek, kolaylıklar dileyen Vali/Başkan H. Engin Sarıibrahim, inceleme programı kapsamında  Altyapı çalışmalarıyla kangrene dönmüş sorunlarının tek tek çözüldüğünü belirti.
 
Altyapı olmazsa olmaz
 
Altyapı çalışmalarının zor, maliyetli işler olmasına rağmen bir şehirde yapılması gereken temel çalışmalardan biri olduğunu belirten Vali/Başkan H. Engin Sarıibrahim, “Altyapı olmadan diğer yapılan yatırımların hiçbir anlamının olmadığını da biliyoruz. Bu işler aynı zamanda maliyetli işler. Vatandaşlarımızın ileride sorunlar yaşamaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimize değer kazandırmaya devam ediyoruz. Şimdiden şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
 
Çalışmaların tamamlanması ile birlikte modern bir altyapıya kavuşturulacak olan alt yapı çalışmalarından dolayı  bundan böyle altyapıdan kaynaklı su kesintileri ve yüksek katlardaki su basıncı sorunu yaşanmayacak.
          Vatandaşlardan tam destek 
Iğdır’da çözülmesi mucize olan alt yapı sorunlarını çözüm noktasına getiren Vali/Başkan H. Engin Sarıibrahim’e vatandaşlardan büyük destek var.
             Vatandaşlar, Iğdır merkezde başlayan alt yapı çalışmalarından dolayı sayın valimiz gece gündüz demeden çalışıyor. 
Biraz sıkıntı çeksekte ileriye dönük rahata kavuşacağız.  Kötü alt yapıdan dolayı yollarımız bozuk ve çöküntüler oluyordu. Şimdi alt yapısı biten yollarda  asfalt serim çalışmaları tamamladı ve  daha konforlu geniş ve ferah yollar caddeler ve sokaklar vatandaşların hizmetine sunuldu. Bizler için gece ve gündüz demeden bire bir sahada inceleme yapan çalışmaları yakından takip eden sayın valimize  ve emeği geçenlere teşekkür   ediyoruz.”dediler.
   Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.