30 Oda ve Borsa çalışanı ve üyeleri eğitime katıldı

Tarih : 2021-10-19 / Kategori : Genel Haber

30 Oda ve Borsa çalışanı  ve üyeleri eğitime katıldı

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen Kardeş Oda Etkinliğinde “Türkiye’de Ekonomi Gündemi” konulu eğitim  gerçekleştirildi. 
Gerçekleştirilen oturumda “Finansal Okuryazarlık kavramlarından, pandeminin tarihsel geçmişinden ve geçmişten günümüze ekonomik krizlerden bahsedilmiştir. Pandeminin ulusal ve uluslararası alanda ne gibi etkilerinin olduğu konusu da ele alınmıştır. Online dizi film platformları gibi sektörlerin olumlu yönde geliştiği ve e-ticarette aktif olarak yer alan firmaları olumlu yönde etkilediği görülmüştür. 
 

Buna karşılık olarak ulaştırma sektörü, otomotiv sektörü ve inşaat sektörünü çok fazla olumsuz yönde etkilediği bilinmektedir. Yurt genelinde yaşanan sokağa çıkma yasakları nedeni ile perakende sektörünü de fazlasıyla etkilenmiştir. Ve son olarak gelecekte bizi neler bekliyor sorusuna katılımcılar ile birlikte cevap aranmıştır. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen eğitime katılan kardeş odalarımız şunlardır:
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası, Bergama Ticaret Odası, Beypazarı Ticaret Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Kars Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Ticaret Borsası ile birlikte yaklaşık olarak 30 oda ve borsa çalışanı ve üyeleri eğitime katıldı.   Destek veren kardeş odalarımıza teşekkür ederiz. 
Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası