AK PARTİ MERKEZ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI MEHMET AYDIN, ERMENİSTAN İYİ NİYETLİ OLURSA İLİŞKİLER DÜZELİR

Tarih : 2021-10-23 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ MERKEZ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI MEHMET AYDIN, ERMENİSTAN İYİ NİYETLİ OLURSA İLİŞKİLER DÜZELİR

               AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı "Teşkilat Akademisi" eğitimleri Iğdır, ‘da başladı.
 

             Bu kapsamda Iğdır’a gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili / AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Aydın, Iğdır’da esnaf ziyareti yaparak sorunları dinledi. Vatandaşlar sulama suyu sıkıntısından dert yanarak Tuzluca barajının yapılmasını istediler.

               Daha sonra il başkanlığına geçen Mehmet Aydın, burada gazetecilerin sorunlarını cevapladı.
 
             Bir gazetecinin sınır kapısı ve Zengozor koridoru ile ilgili sorusuna şu cevabı verdi:” Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda tavrı belli Zengozor koridoru önemli şartlar oluşursa koridor açılacak Karşı tarafın tavrı da önemli Nahcıvan iran Rusya bu işten faydalanacaktır. Iğdır Kars Ağrı da faydalanacaktır. Ermenistan’ın Azerbaycan ile olan ilişkileri düzelirse Ülkeler arasında düşmanlık devamlı olmaz.Ülkelerin milli menfaatleri ikili ilişkileri önemlidir Ermenistan işgal ettikleri topraklardan tamamen çekilirse dostane yaklaşırsa sözde değil özde diplomatik ilişkiler kurarsa iyi niyetli olursa ikili ilişkileri yeniden tesis edebiliriz.Her şey Ermenistan’ın iyi niyetine bağlı”dedi.
 
         AK Parti Adıyaman Milletvekili / AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Aydın’a Ak Parti İl başkanı Ali Kemal Ayaz,   Belediye başkan yardımcısı Ferdi Turan, Başkan yardımcısı Umut Yılmaz eşlik etti.
 
Program AK Parti Adıyaman Milletvekili / AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Aydın’ın Iğdır Kültür Merkezi Toplantı salonunda Ak Parti Demokrasi yolculuğu ve Lider konulu eğitimi ile devam etti. Haber: Ali Şıktaş
 

Foto Galeri
AK PARTİ MERKEZ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI MEHMET AYDIN, ERMENİSTAN İYİ NİYETLİ OLURSA İLİŞKİLER DÜZELİR AK PARTİ MERKEZ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI MEHMET AYDIN, ERMENİSTAN İYİ NİYETLİ OLURSA İLİŞKİLER DÜZELİR AK PARTİ MERKEZ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI MEHMET AYDIN, ERMENİSTAN İYİ NİYETLİ OLURSA İLİŞKİLER DÜZELİR AK PARTİ MERKEZ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI MEHMET AYDIN, ERMENİSTAN İYİ NİYETLİ OLURSA İLİŞKİLER DÜZELİR

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.